Колко Време Ферментира Сливовата Ракия

Открий всички 12 подбрани съвети относно колко време ферментира сливовата ракия в Готвач.бг.
Сливова ракия
Сливова ракия
2
приключи веднага се изварява и се дестилира 2 пъти. Съхранява се в бурета. Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Колко време ферментира ракията?
Колко време ферментира ракията?
отговори с точностколко време ферментира ракията, защото това зависи от редица фактори, като температура на околната среда, захарност на ...
Ракия
Ракия
на японското саке. Други пък намират прилика между ракията и мексиканската ракия. Производство на ракия Спиртният еликсир се получава, след...
Черешова ракия
Черешова ракия
) свършат се оставя да се дестилира за около 3-4 дни. Черешовата ракия се припича двойно, като задължително се отделя 3 процента от алкохолният...
Дюлева ракия
Дюлева ракия
3
. Ако ферментацията не тръгне веднага, е възможно да я провокирате, като добавите малко забъркана хлебна мая. Дюлевата ракия сварете 2 пъти, ...
Кайсиева ракия
Кайсиева ракия
5
захар, предварително разтворени във вода. Оставя се да ферментира в затворения съд, като се бърка 2-3 пъти на ден. Обикновено ферментира ...
Прасковена ракия
Прасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира. След това се вземат...
Гюлова ракия - Ракия от рози
Гюлова ракия - Ракия от рози
2
използват само за аромат и количеството им зависи от личния вкус. Бидонът трябва да стои на слънце, за да ферментира за 10 дни. На сянка ...
И шишчетата обичат ракия
И шишчетата обичат ракия
2
барбекюто е чудесна идея за топлия сезон, а истински неустоими шишчета можем да приготвим, като добавим към маринатата им малко ракия...
Зимни мезета за ракия
Зимни мезета за ракия
Ракия се пие и за здраве, ракия се пие и за лек, когато си болен. Старите зевзеци казват, че ракийката е за „бог да прости” на умрелия и за...
Кашаса - бразилската ракия
Кашаса - бразилската ракия
отлежала доста повече време (минимум 3 години) в дървените бъчви и се пие чиста. Основната разлика между кашаса и ром е, че ромът обикновено се прави...
Домашната ракия била опасна
Домашната ракия била опасна
6
Изобщо не е истина, че домашната ракия е по-безопасна от тази, продавана в търговските обекти. Произведенията на този тип домашен алкохол...

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: