Консервиране на Козирог

Разгледай всички 74 избрани предложения за консервиране на козирог в Готвач.бг.
Мариновани чушки козирогМариновани чушки козирогОставете маринованите чушки козирог да престоят 1 час, за да се овкусят и консумирайте с мерак....
Апетитка с чушки козирогАпетитка с чушки козирогИзмиваме доматите и ги заливаме с вряла вода. Престояват така 3 минути, след което изцеждаме водата. Обелваме ги, нарязваме ги на парчета и ги пасираме...
Консервиране на морковиКонсервиране на морковиЛесен начин за съхраняване на морковите е консервирането....
Консервиране на патладжаниКонсервиране на патладжаниМожете да консервирате и пържен патладжан с малко чесън – без никакви останали зеленчуци....
Консервиране чрез осоляванеКонсервиране чрез осоляванеОсвен копър и магданоз така може да се консервират зелен лук, пресен риган, босилек....
Консервиране на черешиКонсервиране на черешиИма много начини за консервиране на череши....
Консервиране на рибаКонсервиране на рибаМожете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й....
Консервиране на гювечКонсервиране на гювечНачините на консервиране на зеленчуци за гювеч са два – замразяване и стерилизиране....
Консервиране на маслиниКонсервиране на маслиниИма много традиционни методи за консервиране на храни, които ограничават енергийните суровини и намаляват въглеродния отпечатък....
Технологията на консервиранеТехнологията на консервиранеНадали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...
Консервирана каракудаКонсервирана каракудаПо тази рецепта може да се консервира всякаква риба като платика, скобар, а може и да е мешана....
Консервирани патладжаниКонсервирани патладжаниОбелете патладжаните и ги нарежете на кубчета, със страна от около 1 см. Посолете и оставете за около 15 минути, за да пуснат сока си. След това ги...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: