Консервиране на Месо в Буркани

Открий всички 30 подбрани съвети за консервиране на месо в буркани в Готвач.бг.
Съвети за консервиране на месо в бурканиСъвети за консервиране на месо в буркани
2
самите буркани е добре да бъдат увити в хартия, за да не прониква светлина в тях; - При консервирането на месо в буркани добавянето на сол е...
Консервирана манджа в бурканиКонсервирана манджа в буркани
1
. Всичко се вари, докато се сгъсти, и се сваля от котлона. Овкусява се с черния пипер, солта и нарязания на ситно магданоз и се оставя да изстине. Пълни се в буркани и се стерилизира 30 минути....
Консервирана царевица в бурканиКонсервирана царевица в буркани
варят 5 минути. Отцеждат се и се пълнят в буркани. Пълни се 1 пръст под ръбчето на буркана. Добавя се сол на вкус и бурканът се залива с вода...
Консервиране на коприва в бурканиКонсервиране на коприва в буркани
минералната вода до ръбчето на буркана. Затворете с нови капачки и стерилизирайте за 10 минути. Готовите буркани съхранявайте на тъмно....
Правила за консервиране в бурканиПравила за консервиране в буркани
. Най-разпространено е консервирането чрез стерилизация. По този начин в буркани могат да бъдат затворени плодове, зеленчуци, месо и риба...
Домашно консервирано свинско месоДомашно консервирано свинско месо
Затваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе. Месото, в...
Консервирано пуешко месоКонсервирано пуешко месо
1
Месото се нарязва, осолява се хубаво - на 1 кг месо се слагат 20 г сол, или 1 равна с. л., нарежда се на наклонена повърхност за поне 12 часа...
Консервирано заешко месоКонсервирано заешко месо
запечатате само за 2-4 минути, докато побелее. Подредете заешкото месо в буркани по 800 мл. Добавете 1-2 с.л. от мазнината, в която сте го запържили...
Консервиране на нераздробено месоКонсервиране на нераздробено месо
1
цяло парче месо, което да консервирате, без да разрязвате на части. За да направите сами консервирано месо, трябва да използвате само много...
Консервиране на месо чрез осоляванеКонсервиране на месо чрез осоляване
меса с цел бързо осоляване и ускоряване на консервирането. Инжектира се саламура в месото чрез кръвоносната система. Съотношението е осем...
Можем ли да консервираме манджи в бурканиМожем ли да консервираме манджи в буркани
4
, отколкото гозба с месо. Друго правило, което е необходимо да спазите, за да имате правилно консервирана манджа, е да не затваряте храна, в която има...
Консервиран карфиол в буркани с хималайска солКонсервиран карфиол в буркани с хималайска сол
, отцеждаме от излишна вода и разпределяме в измитите и подсушени буркани. Уплътняваме до гърлото. Сипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: