Консервиране на Месо в Буркани

Открий всички 29 подбрани съвети за консервиране на месо в буркани в Готвач.бг.
Съвети за консервиране на месо в буркани
2
самите буркани е добре да бъдат увити в хартия, за да не прониква светлина в тях; - При консервирането на месо в буркани ...
Консервирана манджа в буркани
1
. Всичко се вари, докато се сгъсти, и се сваля от котлона. Овкусява се с черния пипер, солта и нарязания на ситно магданоз и се оставя да изстине. ...
Консервирана царевица в буркани
варят 5 минути. Отцеждат се и се пълнят в буркани. Пълни се 1 пръст под ръбчето на буркана. Добавя се сол на вкус и бурканът се ...
Консервиране на коприва в буркани
минералната вода до ръбчето на буркана. Затворете с нови капачки и стерилизирайте за 10 минути. Готовите буркани съхранявайте на тъмно....
Правила за консервиране в буркани
. Най-разпространено е консервирането чрез стерилизация. По този начин в буркани могат да бъдат затворени плодове, зеленчуци, месо ...
Консервиране на нераздробено месо
1
цяло парче месо, което да консервирате, без да разрязвате на части. За да направите сами консервирано месо, трябва да ...
Консервирано заешко месо
запечатате само за 2-4 минути, докато побелее. Подредете заешкото месо в буркани по 800 мл. Добавете 1-2 с.л. от мазнината, в която сте го ...
Консервирано пуешко месо
1
Месото се нарязва, осолява се хубаво - на 1 кг месо се слагат 20 г сол, или 1 равна с. л., нарежда се на наклонена повърхност за поне 12 часа...
Домашно консервирано свинско месо
Затваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе. ...
Консервиране на месо чрез осоляване
меса с цел бързо осоляване и ускоряване на консервирането. Инжектира се саламура в месото чрез кръвоносната система. Съотношението е ...
Можем ли да консервираме манджи в буркани
4
, отколкото гозба с месо. Друго правило, което е необходимо да спазите, за да имате правилно консервирана манджа, е да не затваряте храна, в ...
Как да консервираме пуешко месо
Ако искате да запазите каквото и да е месо за по-дълго време, най-лесният начин за това е като го стерилизирате в буркани или консерви...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: