Консервиране и съхранение на прясно зеле

Консервиране и съхранение на прясно зеле

0

. Стъпка 1 Изберете качествено и добре свито зеле. Обърнете внимание на листа, които трябва да са с равномерен цвят. Огледайте кочана на зелето...

1

Консервиране на Прясно Зеле

Открий всички 14 авторски предложения относно консервиране на прясно зеле в Готвач.бг.
Консервиране на зелен боб

Консервиране на зелен боб

1

Измийте добре фасула, почистете го и го нарежете на парчена по около 2-3 см. Изсипете в буркан от 800 мл. и подправете със солта. Налейте с...

Консервирани зелени маслини

Консервирани зелени маслини

6-7 дни маслините се вадят от саламурата и се разпределят в буркани. Долива им се зехтин и бурканите се затварят. Стерилизация не е нужна....

Консервиране на зелени домати

Консервиране на зелени домати

буркана. Редите и доматите, като между тях слагате нарязан копър, чесън и по някое зърно черен пипер. Сипвате по 3 с.л. оцет във всеки буркан, по 1...

Консервирана манджа в буркани

Консервирана манджа в буркани

1

. Всичко се вари, докато се сгъсти, и се сваля от котлона. Овкусява се с черния пипер, солта и нарязания на ситно магданоз и се оставя да изстине. Пълни се в буркани и се стерилизира 30 минути....

Бърза запеканка с консервиран зелен боб

Бърза запеканка с консервиран зелен боб

предварително загрята фурна на 220 градуса с вентилатор около 30 минути или до готовност на яйчената смес. По принцип при консервиране на зеления...

Консервиране на коприва в буркани

Консервиране на коприва в буркани

минералната вода до ръбчето на буркана. Затворете с нови капачки и стерилизирайте за 10 минути. Готовите буркани съхранявайте на тъмно....

Консервирана царевица в буркани

Консервирана царевица в буркани

варят 5 минути. Отцеждат се и се пълнят в буркани. Пълни се 1 пръст под ръбчето на буркана. Добавя се сол на вкус и бурканът се залива с вода...

Правила за консервиране в буркани

Правила за консервиране в буркани

. Най-разпространено е консервирането чрез стерилизация. По този начин в буркани могат да бъдат затворени плодове, зеленчуци, месо и риба...

Съвети за консервиране на месо в буркани

Съвети за консервиране на месо в буркани

2

месо в буркани: - Когато затваряте месо в буркани, винаги го оглеждайте добре. То трябва да е съвсем прясно и да има свеж вид. Ако затворите...

Консервиране на зелеви и лозови листа за сарми

Консервиране на зелеви и лозови листа за сарми

бъдат поставени в буркан, като листата са предварително завързани на рула по около 10 бр. В бурканите се слага и 1 непълна чаена лъжица сол...

Туршия от Зелени Домати в Бидон

Туршия от Зелени Домати в Бидон

Измийте много добре доматите и пиперките. Ако сложите само домати в бидон, няма да ви хареса, те нямат аромат, затова прибавете пиперки - те...

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: