Консервиране на Свинско Месо в Буркани с Кисело Зеле

Разгледай всички 22 избрани предложения относно консервиране на свинско месо в буркани с кисело зеле в Готвач.бг.
Пържено свинско месо в буркани
Пържено свинско месо в буркани
Хубаво е месото да е от домашно прасе, вкусът е различен. Но който няма, може да приготви рецептата от купено месо. Нарежете месото на...
Съвети за консервиране на месо в буркани
Съвети за консервиране на месо в буркани
2
самите буркани е добре да бъдат увити в хартия, за да не прониква светлина в тях; - При консервирането на месо в буркани ...
Печено свинско месо и ребра в буркани
Печено свинско месо и ребра в буркани
в буркани, но не претъпкани и 1 пръст под ръба на бурканите. Налейте но малко от сока и мазнината им, във всеки буркан (примерно 4-5 с.л...
Телешко месо в буркани
Телешко месо в буркани
4
получил, също се разпределя в бурканите. Затварят се хубаво с нови капачки. Готовите буркани нареждаме в голяма тенджера или казан, пълним...
Свинска Глава в Буркани
Свинска Глава в Буркани
пада от коста и изключете. Извадете и обезкостете, нарежете по големите парчета. В буркани напълнете от месото от главите, като...
Свинско в буркани
Свинско в буркани
24 часа, за да се отцеди добре кръвта. Наредете месото в буркани, сложете капачките и варете поне 2 часа. Съхранявайте на тъмно и хладно място....
Агнешко Месо в Буркани
Агнешко Месо в Буркани
желание и пълним сухи буркани. След като сме напълнили бурканите, затваряме с капачки и стерилизираме около 4 ч....
Селска доматена яхния с праз и свинско месо от буркан
Селска доматена яхния с праз и свинско месо от буркан
добавете месото от буркана и ако е нужно, посолете (имайте предвид, че доматите и месото са посолени преди стерилизация). Разбъркайте и след като ...
Свинска пача в буркани
Свинска пача в буркани
. Всичкото месо се обезкостява от костите и нарязва. На дъното на всеки буркан се слага по 3-4 зърна черен пипер и се сипва от месото, ...
Консервирана манджа в буркани
Консервирана манджа в буркани
1
. Всичко се вари, докато се сгъсти, и се сваля от котлона. Овкусява се с черния пипер, солта и нарязания на ситно магданоз и се оставя да изстине. ...
Домашно консервирано свинско месо
Домашно консервирано свинско месо
Затваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе. ...
Свинска домашна саздърма в буркани
Свинска домашна саздърма в буркани
пипер, разбъркайте. Напълнете измитите и подсушени буркани с готовата саздърма 1 пръст под ръба на самия буркан. Затворете бурканите с ...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: