Консервирани Люти Чушки

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно консервирани люти чушки в Готвач.бг.
Консервирани люти чушкиКонсервирани люти чушкиЛютите чушки се измиват и се нареждат в бурканите. Слага се по едно малко стръкче копър и се долива вода....
Консервирани мариновани чушкиКонсервирани мариновани чушкиЗатваряме с капачки и обръщаме бурканите консервирани мариновани чушки с капачки надолу до охлаждане....
Люти чушкиЛюти чушкиЗапечените люти чушлета се слагат в разтвора от продуктите описани по - горе, след което се изваждат, прибавя им се нарязан магданоз, чесън и настъргани...
Консервиране на люти чушлета (шипка)Консервиране на люти чушлета (шипка)Измийте и подсушете чушлетата. Нарежете копъра на ситно и обелените скилидки чесън на по две. Напукайте чушлетата на котлон или скара от двете...
Консервирана люта тиквена разядкаКонсервирана люта тиквена разядкаЛютите чушки се почистват от семената. Тиквичките, морковите, доматите и чушлетата се смилат на пюре....
Консервирани чушки за пълненеКонсервирани чушки за пълненеИзмийте и почистете семенната част на чушките. Смесете солта и захарта и поръсете чушките отвътре и отвън....
Консервирана Северняшка ЛютикаКонсервирана Северняшка ЛютикаНарязаните чушки, патладжан и сварени домати се смесват. Пълнят се буркани със сверняшката лютика, слагат се капачки....
Пълнени люти чушкиПълнени люти чушкиСлед това чрез пош рапределете сместа в разполовените чушки. Всяка от чушките увийте в парче бекон....
Сушени люти чушкиСушени люти чушкиДобре почистете лютите чушки със съвсем леко влажен парцал, но в никакъв случай не ги мокрете....
Пържени люти чушкиПържени люти чушкиПочистете лютите чушки, подкъсете им дръжките и ги изпържете в сгорещена мазнина....
Консервиране на печени чушкиКонсервиране на печени чушкиСъхранявате печените чушки на тъмно и хладно място....
Люти чушки по кръчмарскиЛюти чушки по кръчмарскиОтваряме и добавяме охладените люти чушки. Затваряме и отново разклащаме купата с мариновани люти чушки....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: