Конфитюр с Желатин

Разгледай всички 74 избрани предложения за конфитюр с желатин в Готвач.бг.
Конфитюр от малини с желатинКонфитюр от малини с желатинРазбърква се, ври около 5-10 минути, прибавя се киселината и разтвореният желатин. Желатинът и водата се разбъркват, оставя се да набъбне....
ЖелатинЖелатинЖелатинът е вещество от животински произход....
Да си направим конфитюр без захарДа си направим конфитюр без захарОсвен това, когато избирате плодове за конфитюр гледайте те да не са наранени или да имат някакви петна....
Разликата между конфитюр, мармалад и сладкоРазликата между конфитюр, мармалад и сладкоЗа него се използват най-хубавите плодове, останалите се използват за приготвянето на мармалад и конфитюр....
Домашен конфитюр за новобранци в кухнятаДомашен конфитюр за новобранци в кухнятаПо желание може да се свари. Те се затварят с капачки и се стерилизират около 15 мин....
За вегетарианския желатинЗа вегетарианския желатинНо какво е общото между желатин и скелет? Това, че желатинът се произвежда от животински кости (кожа, копита, сухожилия и хрущяли)....
10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюр10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюрА той е един от необходимите елементи за успеха на конфитюра....
Желе, мармалад, конфитюр - по какво се различават?Желе, мармалад, конфитюр - по какво се различават?За приготвянето на мармалада, подобно на конфитюра, се използват целите плодове....
Важни правила при приготвяне на домашен конфитюрВажни правила при приготвяне на домашен конфитюрМогат да се добавят кори от лимон или портокал за по-ароматен конфитюр....
Чушки в желатинЧушки в желатинРазтваряме желатина според указанията и разпределяме равномерно част от него по дъното и стените на правоъгълна форма....
Глазура с желатинГлазура с желатинНакиснете желатина във водата, за да набъбне....
Сладко с желатинСладко с желатинРазсипете сладкото с желатин в подходящи купички или бурканчета и го съхранявайте на студено. Нужни са 3 часа, за да се желира....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: