Костен Желатин

Прегледай всички 74 избрани предложения относно костен желатин в Готвач.бг.
ЖелатинЖелатинВ промишлени условия желатинът се добиваше при варене в присъствието на слаба киселина на кости и кожа от животни и риба....
За вегетарианския желатинЗа вегетарианския желатинНо какво е общото между желатин и скелет? Това, че желатинът се произвежда от животински кости (кожа, копита, сухожилия и хрущяли)....
Чушки в желатинЧушки в желатинРазтваряме желатина според указанията и разпределяме равномерно част от него по дъното и стените на правоъгълна форма....
Сладко с желатинСладко с желатинРазсипете сладкото с желатин в подходящи купички или бурканчета и го съхранявайте на студено. Нужни са 3 часа, за да се желира....
Глазура с желатинГлазура с желатинНакиснете желатина във водата, за да набъбне....
Домашен костен телешки бульонДомашен костен телешки бульонВече говорихме за ползите от качественият бульон. Опитайте да си направите такъв и със сигурност никога повече няма да използвате бульон на кубчета...
Вкусни десерти с желатинВкусни десерти с желатинСлед това добавете към желатина още една чаша вода и сложете сместа на котлона – на водна баня, за да се разтопи желатинът....
Домашен локум с желатинДомашен локум с желатинРазтворете нишестето и желатина в останалата вода....
Сметанов крем със желатинСметанов крем със желатинРазтворете желатина на водна баня, по указания на пакета начин. Прибавете го към млечната смес и разбъркайте до хомогенност....
Плодов Сладкиш с ЖелатинПлодов Сладкиш с ЖелатинКиселото мляко се разбърква с пудрата захар, ванилията и бавно и внимателно се прибавя към разтворения желатин....
Ягодова Торта с ЖелатинЯгодова Торта с ЖелатинЖелатинът се накисва в студена вода, след това се отцежда и се разтваря с малко вода на водна баня....
Плодов чийзкейк с желатинПлодов чийзкейк с желатинНакрая объркайте внимателно с предварително разбитата сметана. 4-5 пакетчета желатин се накисват във вода за 20-30 минути, след което се разтопяват...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: