Котлет по Киевски

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно котлет по киевски в Готвач.бг.
Бързи киевски котлети
Бързи киевски котлети
Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне. Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се...
Котлети по киевски
Котлети по киевски
пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина до наситен златист цвят. Поднесете Котлетите по киевски с гарнитура от салата или картофи....
Класически Киевски котлети
Класически Киевски котлети
Внимание! Осигурете си помощник готвач, който междувременно да се погрижи за направата на гарнитурата, за да не чакат готовите котлети тепърва...
Пилешки гърди по киевски
Пилешки гърди по киевски
От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех. Покрива се с малкото...
Пиле по киевски
Пиле по киевски
панировката и ги изпържете в силно сгорещено олио (повечко). Всяка пържола се пържи средно за 8-10 минути. Отцедете пилето по киевски върху ...
Апетитно пиле по киевски
Апетитно пиле по киевски
Разбийте омекналото масло с чесъна, лимоновия сок, подправките и малко черен пипер. Оформете го на малко руло и го замразете за 15 минути...
Киевски сладкиш с череши
Киевски сладкиш с череши
1
. Поръсете с 1 с.л. захар и канелата. Сложете Киевския сладкиш с череши да се изпече в умерено загряна фурна до готовност. Поднесете го, нарязан ...
Киевски пирог с пиле
Киевски пирог с пиле
. Сложете Киевския пирог с пиле да се изпече в умерено загряна фурна до зачервяване. Готовият Киевски пирог се напръсква с вода и задушава ...
Киевско месно руло
Киевско месно руло
Месото се нарязва, смила се, добавя се мляко, нарязаният на ситно чесън, солта и всичко се разбърква. Слага се върху мокра кърпа, сплесква се...
Киевска Торта с много крем
Киевска Торта с много крем
Фурна - 180 градуса; Тортена форма с ринг с диаметър 26 см. Намаслена и леко покрита с брашно и хартия за печене. За шоколадовия блат и за...
Пълнен котлет
Пълнен котлет
Обезкостения котлет се прорязва отстрани, за да се получи дълбок джоб. Накълцания на тънки полумесеци лук се слага да се запържи на не силен...
Московски котлет
Московски котлет
3
прикрепяме с помощта на клечка за зъби. Така приготвените котлети оставяме да престоят поне 2 часа на студено. Изваждаме котлетите и ги топим...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: