Краставички с Ракия

Открий всички 74 избрани предложения относно краставички с ракия в Готвач.бг.
Краставички с ракияКраставички с ракияСлед като изстине, сипете в буркана ракията. Разклатете добре, затворете с капачки и съхранявайте туршията на студено....
Краставички без варене с ракияКраставички без варене с ракияТози вид краставички стават като летните слънчеви краставички на вкус, но пък издържат до лятото....
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Греяна ракияГреяна ракияСлед като покафенее, се налива ракията, като се разбърква с лъжица....
Вишнева ракияВишнева ракияВсичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Бадемова ракияБадемова ракияЗа да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар....
Черешова ракияЧерешова ракияГотовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...
Крушова ракияКрушова ракияСлед това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Дюлева ракияДюлева ракияДюлевата ракия сварете 2 пъти, като се отделя добре първака и патоката....
Сливова ракияСливова ракияСливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Кайсиева ракияКайсиева ракияКайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Ябълкова ракияЯбълкова ракияАлкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: