Краставички с Ракия

Открий всички 25 избрани предложения относно краставички с ракия в Готвач.бг.
Краставички с ракия
Краставички с ракия
Измийте краставичките и отрежете по малко от двете им страни. Наредете в 3 - литровия буркан ред листа от къпини, ред краставички и копър...
Краставички без варене с ракия
Краставички без варене с ракия
. Този вид краставички стават като летните слънчеви краставички на вкус, но пък издържат до лятото....
Раки
Раки
Моята рода по бащина линия е от Троянския балкан. Тази рецепта идва от там. Чушките се накисват в топла вода за 30 минути. Нарязва се на ситно...
Греяна ракия
Греяна ракия
покафенее, се налива ракията, като се разбърква с лъжица. След като се загрее ракията, в нея се пускат карамфилчетата и резенчетата ябълка...
Бадемова ракия
Бадемова ракия
За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и...
Вишнева ракия
Вишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място...
Ракия Анасонлийка
Ракия Анасонлийка
1
Счукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни. След това добавете 5 л вода и...
Крушова ракия
Крушова ракия
6
изварява веднага. След това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Ябълкова ракия
Ябълкова ракия
10
, кашата се бърка 3 пъти на ден. Щом приключи ферментацията кашата се изварява и дестилира. Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да ...
Гроздова ракия
Гроздова ракия
3
Гроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино. Важно е добре да се съхранят джибрите, ако...
Винена ракия
Винена ракия
Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино. Колкото по-ароматно е виното, толкова по-ароматна ще е ракията и...
Плодова ракия
Плодова ракия
Плодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината. Обикновено захарността на плодовете е малка...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: