Крем Панакота

Разгледай всички 53 авторски предложения относно крем панакота в Готвач.бг.
Черешова панакота
Черешова панакота
, може да се ползва и фризер. След като панакотата е стегнала окончателно се налива охладеният черешов сос. Отново се поставя в хладилник...
Фалшива панакота
Фалшива панакота
4
В купа смесвам киселото мляко, ванилията и захарта. Разбърквам хубаво. Добавям и прясното мляко. Желатина разтварям в чаша с 4 с.л. вода...
Ментова панакота
Ментова панакота
Желатинът се залива със студеното мляко. Когато набъбне, се разтваря на бавен огън. Ментата се измива и се накъсва на листенца. Няколко листенца...
Шоколадова панакота
Шоколадова панакота
Загрейте 100 мл от сметаната в малка тенджерка заедно с млякото, захарта, 1 с.л. от ликьора и шоколада. Кипнете сместа и махнете от котлона...
Кайсиева панакота
Кайсиева панакота
В съд поставяме желатина с водата да набъбне. След 5 минути го поставяме в микровълновата и за около 1 секунда е готов. Трябва да внимаваме много...
Ягодова Панакота
Ягодова Панакота
1
. Вече охладена се разпределя във формичките с панакота, която трябва да се е стегнала. Десертът се охлажда отново. При поднасяне формичките ...
Панакота с портокал
Панакота с портокал
3
. Отново се прибират в хладилника да се охлади и да желира напълно. Преди да се сервира, всяка купичка се потопява за секунди в съд с гореща вода и ...
Панакота с какао
Панакота с какао
шоколад. Когато заври съдът се дръпва от котлона. Набъбналият желатин се разтопява на водна баня и се добавя към какаовия крем. Накрая ...
Панакота с шоколадов сос
Панакота с шоколадов сос
бъркайте до разтопяването му. Ароматизирайте. 4. Разпределяте сместа в намокрени с вода форми за крем карамел. Охладете в хладилник за 5 часа...
Трицветна панакота с праскови
Трицветна панакота с праскови
след 1 час панакотата е готова за консумация. За да се извади трицветната панакота с праскови по-лесно от формичките, може да се потопи в ...
Кокосово-ананасова панакота
Кокосово-ананасова панакота
, докато панакотата се втвърди. Панакотата може да се сервира директно с купичките или да се обърне. За целта първо се прокарва острието на ...
Панакота с ягодово кули
Панакота с ягодово кули
върху млечния крем се сипват по 2-3 с.л. от ягодовото кули. Оставя се да стегне и панакотата се поднася....

Рейтинг

3.6
Общо 7 гласували
5 2
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: