Крем Парфе с Желатин

Разгледай всички 20 кулинарни идеи относно крем парфе с желатин в Готвач.бг.
Плодов крем с желатинПлодов крем с желатин
със захарта. Към получената смес се прибавя желатинът, приготвен според указанията на опаковката. С цялата тази смес се поливат плодовете...
Сметанов крем със желатинСметанов крем със желатин
Разбийте заквасената сметана, прибавете киселото мляко, крема сиренето и пудрата захар. Разтворете желатина на водна баня, по указания на...
Лесен крем с желатинЛесен крем с желатин
Залейте желатина с половин чаша студена вода и го оставете да набъбне. Смесете в купа киселото мляко, захарта и лимоновата кора и сок...
Крем с желатин и млякоКрем с желатин и мляко
Смесваме киселото мляко със захарта и разбиваме, докато двете съставки се слеят. В друг съд приготвяме желатина според указанията на...
Крем със Сметана и ЖелатинКрем със Сметана и Желатин
Смесваме сока и сметаната. Разтваряме желатина според указанието на опаковката и го добавяме в сместа. Нарязваме бананите на малки...
Домашни еклери с желатинов кремДомашни еклери с желатинов крем
1
приготвения крем, след като изстинат. По желание може да полеем еклерите с разтопен шоколадов кувертюр....
Плодово руло с крем ПарфеПлодово руло с крем Парфе
1
извадете от фурната и охладете за вита в покривка нагоре. Пригответе крем Парфе: 1. Накиснете желатина в студена вода до набъбване - добавете...
Торта с бишкоти и крем парфеТорта с бишкоти и крем парфе
останалия крем към който сте добавили сок от малини. Загладете добре и наредете кръгчета банан. Намажете с разбита сметана и оставете в хладилника за...
Крем парфе от боровинки и сметанаКрем парфе от боровинки и сметана
Лимонът се изцежда. Боровинките се пасират и се добавя сокът от лимона. Белтъците се разбиват на сняг с пудра захар. Купата с белтъците се слага...
ПарфеПарфе
Желатинът се разтваря в съд с вода, докато набъбне. Разтапя се на водна баня при непрекъснато бъркане. Оставя се да се охлади до умерена...
Парти пастички с белтъчен крем и мандариниПарти пастички с белтъчен крем и мандарини
1
Разделят се жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват с водна чаша захар, добавя се олио, кисело мляко, ванилия и накрая брашното с бакпулвера...
Чушки в желатинЧушки в желатин
останалия желатин. Поставяме в хладилника да стегне. Преди сервиране обръщаме върху плоска чиния и нарязваме на филийки....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: