Крем Пасха

Прегледай всички 74 авторски предложения за крем пасха в Готвач.бг.
Английски крем кастардАнглийски крем кастардАнглийският крем, известен като кастард, служи като основа за приготвяне на разкошни десерти като испански флан, карамелен крем и чаен кастард....
Тайните на изварената пасхаТайните на изварената пасхаИмайте предвид, че пасхата трябва да стои поне 12 часа във формата, а върху самата извара трябва да има тежест, за да стане пасхата по-плътна....
Крем за пастиКрем за пастиМлякото, захарта, нишестето и брашното се слагат в тенджера. Варят се, докато се сгъсти, като се разбърква постоянно. Вдига се от котлона...
Топ 5 или крем дьо ла крем на световната кухняТоп 5 или крем дьо ла крем на световната кухняФренската кухня Френската кухня е крем де ла крем на кулинарния свят....
Тайните на каталунския кремТайните на каталунския кремКаталунският крем (Crema Catalana), е традиционен крем-десерт в Барселона....
Идеалният крем за бишкотиИдеалният крем за бишкотиПлодов крем Необходими продукти: 1 опак. крем ванилия, 1/2 л. прясно мляко, 100 г малини, 100 г череши, 1 с.л....
Какаова паста с крем АнглезКакаова паста с крем АнглезСервира се веднага какаова паста с крем Англез, като се полива с крема....
Видове пастаВидове пастаТайната на вкусната паста е и варенето й в много вода – по литър вода на 100 г. паста....
Идеи за изварена Великденска пасхаИдеи за изварена Великденска пасхаОсвен козунака и яйцата, традиционен славянски атрибут за Великденската трапеза е изварената пасха. Най-лесно е приготвянето на сурова пасха....
Тайната на вкусния крем БрюлеТайната на вкусния крем БрюлеКак се прави крем Брюле у дома? Крем Брюле се прави от сметана или мляко, смесени с жълтъци, захар и ванилия....
Тайните на вкусния крем карамелТайните на вкусния крем карамелЩе се спрем на тайните на най-масовия десертен крем, който се прави у нас - крем карамел....
Вкусните тайни на домашния кремВкусните тайни на домашния кремВсеки помни вкуса на домашно приготвения крем на баба си....

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: