Крем Супа от Карфиол и Праз

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно крем супа от карфиол и праз в Готвач.бг.
Крем супа от карфиол и празКрем супа от карфиол и празВ тенджера слагаме карфиола на розички, нарязан на по-едро праз и картофа на кубчета. Заливаме с вода и оставяме да заври....
Крем супа с карфиолКрем супа с карфиолКарфиолът се попарва с вряща вода, отцежда се и се слага в тенджера с разтопеното масло. Задушава се на огъня 20 мин....
Крем супа от карфиолКрем супа от карфиолПо желание, може да се запържат парченца карфиол, оваляни в галета или хапки от препечен хляб и да се пуснат в супата....
Крем супа от празКрем супа от празНаразваме праза, картофите и моркова и ги слагаме да се варят. Като са сварени, изсипваме част от водата им в отделен съд и ги пасираме....
Страхотна крем супа от карфиолСтрахотна крем супа от карфиолПоднасяме зеленчуковата супа с вкусни домашни крутончета. Добър апетит!...
Веганска крем супа от карфиолВеганска крем супа от карфиолДобавете накъсания на розички карфиол и продължете да задушавате ястието....
Супа карфиолСупа карфиолВърнете сместа към останалия карфиол и разбъркайте. Доварете за известно време и застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко....
Крем супа с праз лукКрем супа с праз лукРазбийте жълтиците от двете яйца със сметаната и застройте супата. Сервирайте гореща....
Гъбена крем супа с празГъбена крем супа с празГотовата супа се подправя с черен пипер. Поднася се изпържени на филийки гъби и кръгчета от праз лук....
Крем супа от карфиол с доматиКрем супа от карфиол с доматиСервирайте крем супата със ситно нарязани твърдо сварени яйца и пресен магданоз. Разбъркайте и поръсете с малко скълцано люто чушле....
Крем-супа от карфиол и аспержиКрем-супа от карфиол и аспержиВърху запръжката изсипваме пасираните зеленчуци.Варим докато супата се сгъсти. Посоляваме според вашия вкус и подправяме с босилек....
Крем супа с тиква и карфиолКрем супа с тиква и карфиол
Сервираме супата топла с лъжичка заквасена сметана....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: