Кроасани от Бутер Тесто

Прегледай всички 74 избрани предложения за кроасани от бутер тесто в Готвач.бг.
Кроасани от бутер тестоКроасани от бутер тестоРазстелете леко омекналото бутер тесто върху кухненския плот. Нарежете го с остър нож на равнобедрени триъгълници....
Бутер кроасаниБутер кроасаниЗавийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце....
КроасаниКроасаниС това се брои първото разточване на тестото за кроасани....
Класическо тесто за кроасаниКласическо тесто за кроасаниИзрязват се краищата, класическото тесто за кроасани се срязва по дължина на две ленти с ширина 12.5 см....
Кроасани от бутер тесто с аспержи и чедърКроасани от бутер тесто с аспержи и чедърНамажете всеки кроасан с жълтък и поръсете с масово семе. Изпечете кроасаните в предварително загрята фурна за 15-20 мин на 200 С....
Тесто за кроасани в хлебопекарнаТесто за кроасани в хлебопекарнаСлед изтичане на посоченото време вашето тесто за кроасани е готово. Разточете кора, разрежете на триъгълници, оформете и напълнете по желание....
Италиански кроасаниИталиански кроасаниОхладеното тесто за кросани се изважда след 8 часа от хладилника и се разточва с точилка на дълъг и средно тесен правоъгълник с ширина около 20 /45...
Кифлички КроасаниКифлички КроасаниМеси се меко тесто, но да не лепне. В тава 1/2 час премесваме, правят се 6 топки, всяка топка се разстила и се правят кифли....
Френски кроасаниФренски кроасаниса кроасаните....
Домашни кроасаниДомашни кроасаниНарязвате тестото на парчета с големина по избор, слагате от плънката и завивате във формата на кроасан....
Виенски кроасаниВиенски кроасаниНареждате си кроасаните в тавичка, като оставете разстояние поне 2 пръста от кифла до кифла, защото бухват много....
Пълнозърнести кроасаниПълнозърнести кроасаниРазточете тестото, нарежете го на триъгълници и ги завийте с плънка по желание....

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: