Кулинарни Съвети Бланширане

Открий всички 74 авторски предложения относно кулинарни съвети бланширане в Готвач.бг.
Съвети за млади кулинари
Съвети за млади кулинари
4
се задават въпроси като колко да е мазнината, как да се нарежат зеленчуците и т.н.. Затова младите кулинари трябва да бъдат въведени в чудния свят...
Топ съвети за бланширане и замразяване на чушки
Топ съвети за бланширане и замразяване на чушки
е добре да се научите как да бланширате чушките и да ги замразявате във фризера. Ето какъв е методът на бланширането им: 1. Чушките се...
Кулинарни съвети за тънкостите в кухнята
Кулинарни съвети за тънкостите в кухнята
1
Дори да считате себе си за отлична домакиня, нали знаете приказката, че човек се учи, докато е жив. Днес ви предлагаме кулинарни съвети, някои...
Кулинарни съвети за приготвяне на зеленчуци
Кулинарни съвети за приготвяне на зеленчуци
За да се свари бързо бобът, трябва да го залеете със студена вода и веднага да го сложите да се вари. В момента в който кипне, налейте още...
Кулинарните съвети на една италианска баба
Кулинарните съвети на една италианска баба
галерията горе и се възползвайте от тези безплатни бабини съвети и няма да съжалявате. page1. Купувайте бутилка евтин и бутилка скъп зехтин...
Кулинарните съвети, които ще ви спестят много време в кухнята
Кулинарните съвети, които ще ви спестят много време в кухнята
ясен знак, че имаме нужда от малко помощ и хитрост, за да си откраднем време за себе си. Ето и съветите, които ще ви спестят време над печката...
Бланширани картофи
Бланширани картофи
4
Обелете и нарежете картофите на дебели пръчки. Сгорещете палмова или друга мазнина (не течна) във фритюрник. Бланширайте картофите за около...
Бланширани тиквички
Бланширани тиквички
. Отцедете ги и ги наредете в голяма чиния. Разбъркайте зехтина с мащерката ригана и залейте бланшираните тиквички. Поръсете със сол и ...
Съветите на баба: Кулинарни хитринки и тънкости при готвенето на супи
Съветите на баба: Кулинарни хитринки и тънкости при готвенето на супи
Вкусът на една супа зависи от употребяваните суровини, от вида и концентрацията ѝ. Но не на последно място, както казват бабите, зависи и от...
Кулинарна фотография за начинаещи: 8 съвета за сполучливи снимки на ястия
Кулинарна фотография за начинаещи: 8 съвета за сполучливи снимки на ястия
помогнат да се сдобиете със сполучливи кулинарни снимки. Да, вярно е, че с тях няма да достигнете измеренията на професионалистите в бранша, но...
Как да бланшираме спанак?
Как да бланшираме спанак?
1
това трябва и да го бланширате. Ето как става това: - Огледайте първо листата спанак добре, за да няма развалени измежду тях. Добре е да...
Стерилизирани бланширани манатарки
Стерилизирани бланширани манатарки
бланшират за 10-15 минути. Лесен начин да се разбере кога са бланширани гъбите е да се следи пяната. Когато спре да излиза, гъбите са ...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: