Кулинарни Съвети Бланширане

Открий всички 74 авторски предложения относно кулинарни съвети бланширане в Готвач.бг.
Съвети за млади кулинари
Съвети за млади кулинари
4
се задават въпроси като колко да е мазнината, как да се нарежат зеленчуците и т.н.. Затова младите кулинари трябва да бъдат въведени в чудния свят...
Топ съвети за бланширане и замразяване на чушки
Топ съвети за бланширане и замразяване на чушки
е добре да се научите как да бланширате чушките и да ги замразявате във фризера. Ето какъв е методът на бланширането им: 1. Чушките се...
Кулинарни съвети за приготвяне на зеленчуци
Кулинарни съвети за приготвяне на зеленчуци
За да се свари бързо бобът, трябва да го залеете със студена вода и веднага да го сложите да се вари. В момента в който кипне, налейте още...
Кулинарни съвети за тънкостите в кухнята
Кулинарни съвети за тънкостите в кухнята
1
Дори да считате себе си за отлична домакиня, нали знаете приказката, че човек се учи, докато е жив. Днес ви предлагаме кулинарни съвети, някои...
Кулинарните съвети на една италианска баба
Кулинарните съвети на една италианска баба
галерията горе и се възползвайте от тези безплатни бабини съвети и няма да съжалявате. page1. Купувайте бутилка евтин и бутилка скъп зехтин...
Кулинарните съвети, които ще ви спестят много време в кухнята
Кулинарните съвети, които ще ви спестят много време в кухнята
ясен знак, че имаме нужда от малко помощ и хитрост, за да си откраднем време за себе си. Ето и съветите, които ще ви спестят време над печката...
Бланширани зеленчуци
Бланширани зеленчуци
. Оставяме бланшираните зеленчуци да се изстудят, a после се отцеждат. Бланшираните зеленчуци се слагат се в пликове и се замразяват....
Бланширани картофи
Бланширани картофи
4
Обелете и нарежете картофите на дебели пръчки. Сгорещете палмова или друга мазнина (не течна) във фритюрник. Бланширайте картофите за около...
Бланширани тиквички
Бланширани тиквички
1
. Отцедете ги и ги наредете в голяма чиния. Разбъркайте зехтина с мащерката ригана и залейте бланшираните тиквички. Поръсете със сол и ...
Съветите на баба: Кулинарни хитринки и тънкости при готвенето на супи
Съветите на баба: Кулинарни хитринки и тънкости при готвенето на супи
Вкусът на една супа зависи от употребяваните суровини, от вида и концентрацията ѝ. Но не на последно място, както казват бабите, зависи и от...
Кулинарна фотография за начинаещи: 8 съвета за сполучливи снимки на ястия
Кулинарна фотография за начинаещи: 8 съвета за сполучливи снимки на ястия
помогнат да се сдобиете със сполучливи кулинарни снимки. Да, вярно е, че с тях няма да достигнете измеренията на професионалистите в бранша, но ...
Стерилизирани бланширани манатарки
Стерилизирани бланширани манатарки
бланшират за 10-15 минути. Лесен начин да се разбере кога са бланширани гъбите е да се следи пяната. Когато спре да излиза, гъбите са ...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: