Курбан за здраве

Разгледай всички 42 авторски предложения за курбан за здраве в Готвач.бг.
Агнешки курбан за здраве
Агнешки курбан за здраве
1
само се отдели от кокала. Сервираме курбана горещ, като първо се загребва с черпак от дъното с месото, после се сипва малко чорба и накрая...
Курбан за здраве от Сливенско
Курбан за здраве от Сливенско
Измиваме месото и го заливаме с три литра студена вода. Поставяме го да ври на не много силен огън. От момента, в който започне да се...
Ярешки Курбан
Ярешки Курбан
. Сложете капака и оставете курбана да къкри на слаб огън. Варете курбана около 2 часа, овкусете със сол, опитайте и ако месото е сварено...
Агнешки курбан
Агнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Курбан шаран
Курбан шаран
курбан трябва да е цяла с главата. Костите не се изхвърлят, а се запазват. Заравят се или се изгарят....
Шилешки курбан
Шилешки курбан
Месото се нарязва на хапки. Добавят се нарязаният на 4 лук, едро нарязаният морков и черният пипер. Залива се с вода в тенджера под налягане...
Бистър курбан
Бистър курбан
1
Нарежете месото на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин. Готовото месо обезкостете и...
Овнешки курбан
Овнешки курбан
Нарязваме на едро овнешкото обезкостено месо и лука. Варим в тенджера с 3 л. вода. Прибавяме целината, ракията и сол на вкус. Когато месото...
Курбан чорба
Курбан чорба
5
Месото, нарязано на късчета, се вари в подсолена вода заедно с дребно нарязаните моркови и целина. Прибавят се нарязаният на ситно и задушен в...
Рибен курбан
Рибен курбан
2
Почистения и измит шаран осоляваме със сол, натриваме със смлян микс пипер и поливаме с сока от един изцедан лимон. Прибираме в хладилник и...
Курбан манджа
Курбан манджа
3
Сваряваме месото на порции в подсолена вода и прецеждаме бульона. Задушаваме лука в загрято олио, след това слагаме ориза, докато стане стъклен...
Овчи Курбан
Овчи Курбан
2
препените непременно. Сол се добавя според вкуса ви. Когато месото е сварено, курбанът е готов. По желание се слага глава лук, за да оцвети ...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: