Агнешки курбан за здраве

Агнешки курбан за здраве

1

само се отдели от кокала. Сервираме курбана горещ, като първо се загребва с черпак от дъното с месото, после се сипва малко чорба и накрая...

1

Курбан за здраве

Разгледай всички 45 авторски предложения за курбан за здраве в Готвач.бг.
Курбан за здраве от Сливенско

Курбан за здраве от Сливенско

Измиваме месото и го заливаме с три литра студена вода. Поставяме го да ври на не много силен огън. От момента, в който започне да се...

Ярешки Курбан

Ярешки Курбан

. Сложете капака и оставете курбана да къкри на слаб огън. Варете курбана около 2 часа, овкусете със сол, опитайте и ако месото е сварено...

Курбан шаран

Курбан шаран

курбан трябва да е цяла с главата. Костите не се изхвърлят, а се запазват. Заравят се или се изгарят....

Агнешки курбан

Агнешки курбан

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...

Рибен курбан

Рибен курбан

2

Почистения и измит шаран осоляваме със сол, натриваме със смлян микс пипер и поливаме с сока от един изцедан лимон. Прибираме в хладилник и...

Шилешки курбан

Шилешки курбан

Месото се нарязва на хапки. Добавят се нарязаният на 4 лук, едро нарязаният морков и черният пипер. Залива се с вода в тенджера под налягане...

Бистър курбан

Бистър курбан

1

Нарежете месото на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин. Готовото месо обезкостете и...

Овчи Курбан

Овчи Курбан

2

препените непременно. Сол се добавя според вкуса ви. Когато месото е сварено, курбанът е готов. По желание се слага глава лук, за да оцвети курбана в лек жълтеникав цвят....

Курбан манджа

Курбан манджа

3

Сваряваме месото на порции в подсолена вода и прецеждаме бульона. Задушаваме лука в загрято олио, след това слагаме ориза, докато стане стъклен...

Курбан чорба

Курбан чорба

5

Месото, нарязано на късчета, се вари в подсолена вода заедно с дребно нарязаните моркови и целина. Прибавят се нарязаният на ситно и задушен в...

Овнешки курбан

Овнешки курбан

Нарязваме на едро овнешкото обезкостено месо и лука. Варим в тенджера с 3 л. вода. Прибавяме целината, ракията и сол на вкус. Когато месото...

3.8
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: