Курбан за здраве

Разгледай всички 74 авторски предложения за курбан за здраве в Готвач.бг.
Курбан за здраве от СливенскоКурбан за здраве от СливенскоИзмиваме месото и го заливаме с три литра студена вода. Поставяме го да ври на не много силен огън. От момента, в който започне да се образува...
Салата ЗдравеСалата ЗдравеЦвеклото сварено се настъргва на дребно ренде. Посолява се и се добавя лимонов сок на вкус. Краставицата, доматът, морковите и ябълките се настъргват...
Овнешки курбанОвнешки курбанСлед като е готово, подправяме с джоджена овнешкия курбан....
Рибен курбанРибен курбанПочистения и измит шаран осоляваме със сол, натриваме със смлян микс пипер и поливаме с сока от един изцедан лимон. Прибираме в хладилник и приготвяме...
Шилешки курбанШилешки курбанМесото се нарязва на хапки. Добавят се нарязаният на 4 лук, едро нарязаният морков и черният пипер. Залива се с вода в тенджера под налягане -...
Ярешки КурбанЯрешки КурбанСложете капака и оставете курбана да къкри на слаб огън....
Курбан шаранКурбан шаранРибата за курбан трябва да е цяла с главата. Костите не се изхвърлят, а се запазват. Заравят се или се изгарят....
Курбан манджаКурбан манджаСваряваме месото на порции в подсолена вода и прецеждаме бульона. Задушаваме лука в загрято олио, след това слагаме ориза, докато стане стъклен....
Бистър курбанБистър курбанНарежете месото на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин. Готовото месо обезкостете и прехвърлете...
Овчи КурбанОвчи КурбанКогато месото е сварено, курбанът е готов. По желание се слага глава лук, за да оцвети курбана в лек жълтеникав цвят....
Агнешки курбанАгнешки курбанМесото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: