Курбан от Ярешко Месо

Открий всички 12 подбрани съвети относно курбан от ярешко месо в Готвач.бг.
Курбан от Ярешко месо
Ярешкото месо се нарязва на ситно и се слага в тенджера, пълна с вода. Когато заври, се образува пяна, която отпенвам с лъжица, докато остане...
Ярешки Курбан
Измийте много добре ярешкото месо и нарежете на малки кубчета, където има кост, оставете парчето по-голямо. Сложете ги в голяма тенджера с вода...
Супа от ярешко месо
още 10 минути. Свалете от котлона и след 5 минути застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко. Вместо застройка, може да поднесете супата от ...
Курбан от овче месо
, добавете почистените и нарязани лук, настъргани моркови, корени от целина и магданоз, домати, накълцаните скилидки чесън. Варете курбана до ...
Курбан с пилешко месо
Нарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете...
Стомна-кебап с ярешко месо
. Нарежете ярешкото на хапки. Прибавете около 20 едро нарязани стръка лук, една по-голяма наситнена връзка магданоз, ситно нарязана, връзка...
Курбан чорба от овнешко месо
. Разредете в малко бульон от овнешкото месо и добавете към чорбата. Когато месото омекне, добавете ориза, предварително попарения и ...
Курбан чорба от шилешко месо
Нарязваме шилешкото месо на парчета и го варим на слаб огън (като задължително го отпенваме, докато се вари или след като се свари, го прецедете...
Ярешко месо с пресен лук на фурна
печете още 30 минути, докато ярешкото месо хване хрупкава, златиста коричка. Поднесете с гарнитура от пресни картофи. Опитайте още ...
Ярешко месо с картофи на фурна
3
Направете каша от виното или бирата, нишестето и всички останали подправки. Оваляйте в тази смес нарязаното ярешко месо. Картофите обелете и ги...
Бистра курбан чорба от агнешко месо
1
Нарязваме месото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна...
Курбан-чорба с агнешко месо и дреболии
Измиваме месото и го нарязваме на кубчета. С помощта на пръчица или дървено шишче обръщаме агнешките чревца. Това става, като забодем с...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: