Кюфтенца по Панагюрски

Прегледай всички 74 авторски предложения за кюфтенца по панагюрски в Готвач.бг.
Кюфтета по панагюрски
1
малки кюфтенца и ги оваляйте в малко брашно. За соса сложете другата глава накълцан лук да се задуши в сгорещено олио. Добавете червения пипер...
Панагюрска апетитка
Лютите червени чушки се изпичат върху тенекия, прибират се в найлонов плик, за да се обелят по-лесно. След като изстинат, се обелват и нарязват...
Панагюрски тутманик
11
От брашното, водата, маята, солта, захарта, яйцето и олиото се омесва средно меко тесто. След втасване се разделя на 10 различни по големина...
Гювеч по Панагюрски
Измийте и нарежете на дребни парчета свинското месо. Сложете в тава с малко олио и запечете в предварително загрята фурна. Обелете картофите...
Класическо пиле по панагюрски
Почистете пилето, измийте го и го нарежете на парчета. Накълцайте лука и го оставете да се задуши в намазнена тенджера. Щом стане прозрачен...
Сиврия по панагюрски
Измиваме, подсушаваме и почистваме пиперките от семето. Изпичаме ги, обелваме и нарязваме на парченца, които изпържваме в сгорещено олио...
Чушки по панагюрски
Нарязваме чушките на дребно и ги запържваме в олиото, добавяме брашното и разбъркваме, изсипваме киселото мляко и подправяме със сол и черен...
Панагюрска салата
Накълцайте зелето и нарежете чушките на тънки ивици. Морковите настържете на едро ренде заедно с доматите. Чесъна накълцайте на ситно...
Лучено по панагюрски (Подлучени яйца по панагюрски)
гъстота. Лученото по панагюрски може да се остави в хадилник, за да се охлади преди поднасянето. За любителите на по-пикантното: загрейте...
Панагюрска шарена сол
3
Първата съставка е царевицата. За да се прибави като съставка, първо трябва хубаво да е узряла и изсъхнала на слънце. След това се ронят...
Крачолина (Панагюрска зелева супа)
1
Ако зелевият сок (от киселото зеле) е много кисел или твърде солен, се разрежда с вода. Ако сокът не е достатъчно солен, може да се добави малко...
Студентски яйца по панагюрски
1
Слага се вода да заври, добавя се 1 с.л. оцет и се чукват яйцата. Готовите яйца се изваждат с решетъчна лъжица. Червеният пипер и олиото...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: