Кюфтета Фрикасе

Прегледай всички 17 кулинарни идеи относно кюфтета фрикасе в Готвач.бг.
Кюфтета фрикасеКюфтета фрикасе
4
пълнозърнесто брашно, докато се получи мека лепкава смес. От сместа оформяме кюфтета със средна големина (при тези пропорции се получиха 10 броя...
Кюфтета фрикасе с магданозКюфтета фрикасе с магданоз
2
Каймата се замесва с ориза, чубрицата, смления черен пипер и лука и се оформят кюфтенца. В тенджера се наливат около 1500 мл. студена вода и...
Кюфтета фрикасе със сметанаКюфтета фрикасе със сметана
1
, като разбъркате с тел до хомогенност. Към вече готовите кюфтета при непрекъснато бъркане добавете застройката, като първо темперирате...
Кюфтета със сос фрикасеКюфтета със сос фрикасе
с останалото разтопено масло, оцветено с червен пипер. Поднесете фрикасето с резени лимон. Ето и класическата рецепта за фрикасе....
Кюфтета в сос фрикасеКюфтета в сос фрикасе
. Замесете добре каймата и добавете измития ориз, отново замесете. Оформете кюфтета с големина по ваше усмотрение и ги оваляйте в брашното...
Фрикасе с кюфтетаФрикасе с кюфтета
литър и половина вода, кипнете и разтворете кубче телешки бульон. Оваляйте всяко кюфте в брашно и изтръскайте излишното. Сложете кюфтетата във...
Кюфтенца фрикасе в термомиксКюфтенца фрикасе в термомикс
. Сложете още един и така, докато се уеднаквят температурата. Затворете, задайте старт и през отвора добавете млякото към вкусното фрикасе...
Кюфтета фрикасе с аромат на левурдаКюфтета фрикасе с аромат на левурда
прибавя черпак по черпак от соса на кюфтета до напълването на купата. След това, при непрекъснато бъркане, застройката се излива при кюфтетата...
Пиле фрикасеПиле фрикасе
97
на котлона и оставяме да поври 5 - 6 мин. След като е готово, бавно и внимателно добавяме предварително разбитите жълтъци и кисело мляко. Разбъркваме фрикасето и подправяме с черен пипер. Може да се сервира с ориз....
Бебешко фрикасеБебешко фрикасе
Брашното се размива на каша с малко вода. В подходяща смес се загрява олиото и се добавя брашнената каша. Като се сгъсти малко, се налива...
Гъбено фрикасеГъбено фрикасе
1
. Забележка: много е важно да запържите добре брашното, в противен случай гъбеното фрикасе ще има неприятния вкус на сурово брашно!...
Пъстърва фрикасеПъстърва фрикасе
В един литър вода се слагат зърната пипер, целината, магданоза и сол и се слага на котлона да кипне. Оттегля се от огъня и се оставят...

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: