Кюфтета фрикасе

Кюфтета фрикасе

4

пълнозърнесто брашно, докато се получи мека лепкава смес. От сместа оформяме кюфтета със средна големина (при тези пропорции се получиха 10 броя...

1

Кюфтета Фрикасе

Прегледай всички 14 кулинарни идеи относно кюфтета фрикасе в Готвач.бг.
Кюфтета фрикасе със сметана

Кюфтета фрикасе със сметана

1

, като разбъркате с тел до хомогенност. Към вече готовите кюфтета при непрекъснато бъркане добавете застройката, като първо темперирате...

Кюфтета фрикасе с магданоз

Кюфтета фрикасе с магданоз

2

Каймата се замесва с ориза, чубрицата, смления черен пипер и лука и се оформят кюфтенца. В тенджера се наливат около 1500 мл. студена вода и...

Кюфтета в сос фрикасе

Кюфтета в сос фрикасе

. Замесете добре каймата и добавете измития ориз, отново замесете. Оформете кюфтета с големина по ваше усмотрение и ги оваляйте в брашното...

Кюфтета със сос фрикасе

Кюфтета със сос фрикасе

с останалото разтопено масло, оцветено с червен пипер. Поднесете фрикасето с резени лимон. Ето и класическата рецепта за фрикасе....

Фрикасе с кюфтета

Фрикасе с кюфтета

литър и половина вода, кипнете и разтворете кубче телешки бульон. Оваляйте всяко кюфте в брашно и изтръскайте излишното. Сложете кюфтетата във...

Бебешко фрикасе

Бебешко фрикасе

Брашното се размива на каша с малко вода. В подходяща смес се загрява олиото и се добавя брашнената каша. Като се сгъсти малко, се налива...

Пиле фрикасе

Пиле фрикасе

94

на котлона и оставяме да поври 5 - 6 мин. След като е готово, бавно и внимателно добавяме предварително разбитите жълтъци и кисело мляко. Разбъркваме фрикасето и подправяме с черен пипер. Може да се сервира с ориз....

Пъстърва фрикасе

Пъстърва фрикасе

В един литър вода се слагат зърната пипер, целината, магданоза и сол и се слага на котлона да кипне. Оттегля се от огъня и се оставят...

Леща фрикасе

Леща фрикасе

се застройва. Вари се още 5 – 6 мин и лещата фрикасе подправя се на вкус със сол, черен пипер, чубрица и по желание 1 – 2 капки оцет....

Различно фрикасе

Различно фрикасе

Пилешките бутчета се сваряват, обезкостяват и се нарязват на ситно. В тенджера се слагат олиото и нарязаните лук и морков. Задушават се...

Гъби фрикасе

Гъби фрикасе

6

сгъстяване на соса. Овкусете със сол, млян черен пипер и щипка къри. Добавете и 1-2 бр. дафинов лист към фрикасето....

3.4
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: