Кюфтета по Манастирски

Разгледай всички 74 избрани предложения за кюфтета по манастирски в Готвач.бг.
Кюфтенца по манастирскиКюфтенца по манастирскиПоднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....
Манастирски БоршМанастирски БоршИзмийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука, червеното...
Манастирска яхнияМанастирска яхнияНарязвате на ситно лука, целината и моркова и ги задушавате в мазнината. Прибавяте целите главички арпаджик, ситно нарязаните гъби, зърната черен...
Имамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирски се пече в силна фурна, докато остане на мазнина....
Гъби по МанастирскиГъби по МанастирскиПочистваме, измиваме и нарязваме пресните горски манатарки на едро, ако има и по-дребни, ги оставяме цели. Намазваме дъното на огнеупорен съд (...
Гълъби по манастирскиГълъби по манастирскиИзмиваме и почистваме гълъбите. Подправяме ги със сол и черен пипер отвън и отвътре. Изпържваме ги в олио, като ги обръщаме от всички страни,...
Леща по манастирскиЛеща по манастирскиЛещата се измива и се слага с олио, нарязаният на ситно кромид лук и моркови. Когато е полусварена, се слагат настърганите домати, червеният пипер...
Паприкаш по манастирскиПаприкаш по манастирскиИзпичате пиперките, обелвате ги, почиствате ги от дръжките и семената и ги нарязвате на парченца. Стривате чесъна с малко сол, прибавяте оцета, виното...
Джолан по манастирскиДжолан по манастирскиЗалейте джолана с подсолена вода. Добавете дафиновия лист и бахара и варете до пълна готовност. Отцедете месото, обезкостете го и го нарежете на дребни...
Боб по манастирскиБоб по манастирскиВ тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
Ориз по манастирскиОриз по манастирскиИзплакнете ориза в 7 води и го отцедете. Залейте го с вряла вода 1:2 и оставете да ври, докато абсорбира течността. Отделно в по-голям съд загрейте...
Яхния по манастирскиЯхния по манастирскиВ мазнината се задушава лук, моркови, целина. Прибавя се арпаджикът, маслините, гъбите, черен пипер на зърна, сол и се залива с виното. Добавя...

Рейтинг

3.3
Общо 8 гласували
5 1
4 2
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка: