Кюфтета с Овесени Ядки

Прегледай всички 12 избрани предложения за кюфтета с овесени ядки в Готвач.бг.
Кюфтета от овесени ядкиКюфтета от овесени ядкиОвесените ядки се заливат с 300 мл. вряла вода. Изчакват се 5 минути да набъбнат....
Магданозени кюфтета с овесени ядкиМагданозени кюфтета с овесени ядкиВ тава слагате хартия за печене, оформяте кюфтета от сместа и ги нареждате....
Кюфтета от леща и овесени ядкиКюфтета от леща и овесени ядкиОставят се за кратко в тавата и изваждаме кюфтетата от леща и овесени ядки в чиния. Вкусно и здравословно!...
Кюфтета от тиквички с овесени ядкиКюфтета от тиквички с овесени ядкиС лъжица се оформят кюфтета. Пекат се върху хартия за печене на 220 С....
Спаначени кюфтенца с овесени ядкиСпаначени кюфтенца с овесени ядкиСлед това се оформят кюфтета, които се овалват в галета и се изпържват от двете страни до пълна готовност....
Овесени ядки ПориджОвесени ядки Поридж
1
Разбиваме яйцето със захарта и сипваме при овесените ядки....
Супа лапад с кюфтенца и овесени ядкиСупа лапад с кюфтенца и овесени ядкиОмесва се каймата с нарязан ситно лук, овесените ядки, черен пипер и яйцето. Оформят се малки кюфтенца....
Крекери от овесени ядкиКрекери от овесени ядкиОвесените ядки се смилат с орехите за 4-5 секунди в блендер....
Бухтички с овесени ядкиБухтички с овесени ядкиВ купичка слагаме овесените ядки, яйцето и ги разбъркваме добре с вилица. Добавяме содата, предварително угасена с киселото мляко....
Топчици от овесени ядкиТопчици от овесени ядкиБрашното се пресява и се прибавя в купа към захарта, добавят се всички сухи съставки. Разбъркват се добре и се прибавя лъжицата течен мед и разтопеното...
Пасти с овесени ядкиПасти с овесени ядкиДобавят се овесените ядки и захарта. Маслото се разтопява заедно с меда, след което се добавя към брашното....
Палачинки с овесени ядкиПалачинки с овесени ядкиОвесената палачинка е любимата ми закуска. Приготвя се бързо и лесно, а е вкусна и здравословна. Забърквам изброените продукти в купичка и получената...

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: