Кюфтета с сос Бешамел

Прегледай всички 35 кулинарни идеи за кюфтета с сос бешамел в Готвач.бг.
Пържени кюфтета със сос БешамелПържени кюфтета със сос БешамелСервирайте в порция малко от соса и две кюфтета. По желание може да сложите и четвърт лимон....
Телешки кюфтета със сос БешамелТелешки кюфтета със сос БешамелКюфтетата се слагат в тавичка и се поливат с Бешамела....
Кюфтенца със сос БешамелКюфтенца със сос БешамелСместа се бърка добре и от нея се оформят кюфтета с големината на орех или малко по-големи - въпрос на желание....
Кюфтета с кашкавал и сос БешамелКюфтета с кашкавал и сос БешамелКогато Бешамелът е готов и кюфтетата са запечени, се поливат със соса. Останалият кашкавал се настъргва. Поръсват се кюфтетата....
Кюфтета със сос бешамел и картофиКюфтета със сос бешамел и картофиОформят се кюфтенца с ориз и кайма. Добавят се в тенджерата. Врат 15 мин. Изпича се на сухо брашното, смесва се с млякото и сока от лимон....
Варени кюфтета с БешамелВарени кюфтета с БешамелОт каймата се оформят малки кюфтета. Поставят се в тенджера с топла вода. Нарязват се морковите на кубчета и се изсипват в тенджерата....
Облечени кюфтета със сос Бешамел и гъбиОблечени кюфтета със сос Бешамел и гъбиНарежете гъбите на филийки и ги разпределете между кюфтетата. Изсипете соса в тавата, като обливате и кюфтета....
Пържени кюфтета сосПържени кюфтета сосОмесваме каймата с яйцето, чубрицата и солта. Сипваме зехтин в една купичка, с намаслени ръце правим кюфтенцата. Запържваме ги в тиган, докато...
Кюфтета със сосКюфтета със сосОт получената смес, оформете кюфтета и ги оваляйте в брашно. Пуснете ги във вряща подсолена вода с 1-2 дафинови листа....
Кюфтета в сосКюфтета в сосНаправете кюфтенца с големината на орех. Нарежете лука на филийки, посолете го и го задушете в мазнината и 2-3 с.л. вода в похлупен съд....
Чий кюфте - Люти булгурени кюфтетаЧий кюфте - Люти булгурени кюфтетаСлед това с пръсти се щипва по малко от булгура и в дланта с притискане на пръстите се оформя на продълговато кюфте....
Сос БешамелСос БешамелСтопете маслото и свалете съда от огъня. Сложете брашното, сол на вкус, настърганото индийско орехче и ги разбъркайте. След това на умерен огън...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: