Лапад със Заешко

Разгледай всички 12 авторски предложения за лапад със заешко в Готвач.бг.
Лапад със заешко
Лапад със заешко
бланшира за 1-2 минути в кипяща вода и хубаво се отцежда. Щом заешкото се готово, добавете лапада и сметаната, разбъркайте за няколко минути и ...
Заешко месо с лапад и ориз
Заешко месо с лапад и ориз
вода. Оставете да ври на умерен котлон, след което нарежете замразения лапад, ако нямате пресен и бланширан. Заедно с лапада, ...
Яхния от лапад с печено заешко
Яхния от лапад с печено заешко
Измийте и нарежете лапада и пресния лук. Моркова настържете на ренде. Загрейте зехтина и задушете в него лука, лапада и настъргания ...
Заек с лапад
Заек с лапад
минути добавете почистените и нарязани зелен лук и лапада. Отново задушете всичко и овкусете с подправки. Прехвърлете в гювеч или друг съд с...
Заешко рагу
Заешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в...
Заешко варено
Заешко варено
Заешкото месо сварете в тенджера под налягане за около 40 минути. Загрейте мазнината и запържете за кратко нарязаните моркови, лук и чесън...
Заешко салморехо
Заешко салморехо
Слагате заешкото в купа и прибавяте виното, оцета и подправките. Покрийте и оставете месото да се маринова за няколко часа или за през нощта...
Заешко задушено
Заешко задушено
обръщате парчетата заешко. След това отцедете месото, шпиковайте го с почистени скилидки чесън и запържете месото в 3/4 ч.ч. сгорещена мазнина...
Пържен лапад
Пържен лапад
Накълцайте лука и нарежете лапада. Загрейте олиото и запържете първо лука, след което добавете лапада и бъркайте за около 5-10 минути...
Полят лапад
Полят лапад
4
градуса. Извадете и оставете да се охлади. Смесете киселото мляко с чесъна и щипка сол и покрийте готовия лапад. В олио запържете за секунди...
Заешка супа
Заешка супа
Отделения кош с шията и дреболийките слагаме в тенджера под налягане в посолена вода и варим след сигнализацията за начало на процеса около 20...
Заешки бисквити
Заешки бисквити
В купа се разбиват хубаво яйцата и захарта и след това прибавяме и маслото и разбиваме хубаво. Прибавяме и брашното и канелата и замесваме меко...

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка: