Лапад с Пилешко Месо

Открий всички 12 избрани предложения за лапад с пилешко месо в Готвач.бг.
Пилешко месо с лапад
Пилешко месо с лапад
пилешкото месо, моето е от буркан. Овкусяваме със сол на вкус, варим до готовност на ориза. Страхотна пролетна гозба!...
Лапад с ориз и пилешко месо
Лапад с ориз и пилешко месо
, добавя се замразеният лапад и пилешкото месо. Овкусява се със сол на вкус и оставяме на тих огън да се готви до готовност на ориза. ...
Супа от лапад с пилешко месо и фиде
Супа от лапад с пилешко месо и фиде
на ситно. След 2-3 минути добавям лапада, доливам с бульона от пилето, щом заври слагам накъсаното месо и фидето. Изключвам котлона и ...
Пилешко с лапад по АИП
Пилешко с лапад по АИП
добре и се задушава докато омекне. Всичко се изсипва в тавичка. Добавят се пилешкото месо, солта и ситно нарязан джоджен и се обърква. ...
Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии
Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в малко олио. След това прибавяме нарязаното месо и пилешки дреболии. Запържваме и тях. Слагаме...
Пияно пилешко месо
Пияно пилешко месо
бирата и се задушават за 15-20 мин. След това към месото се добавят подправките, лютеницата, медът, водата и лимоновият сок. Оставя се да се...
Бутербанички с пилешко месо
Бутербанички с пилешко месо
Обезкостеното и сварено в подсолена вода пилешко месо се нарязва на хапки, които се задушават заедно с нарязаната на тънки ивици шунка...
Бохча с пилешко месо
Бохча с пилешко месо
Добре е да направим бохчата с пилешко месо с по-сух хляб. Издълбаваме краешника и го намазваме с размекнато краве масло. Трохите слагаме в...
Гулаш с пилешко месо
Гулаш с пилешко месо
. В съд с капак запържете месото до лек златист цвят в нагрятото олио, прибавете лука, морковите и запържете за 2-3 минути на слаб огън. Сипете...
Панирано пилешко месо
Панирано пилешко месо
месо и оставяме за 30 минути на студено. Разбиват се яйцата на пяна. В плитка чиния смесваме брашното и сусама, разбъркваме добре, за да се...
Суфле с пилешко месо
Суфле с пилешко месо
Сваряваме месото до омекване, след което го смиламе. Към него прибавяме добре разбитият жълтък с млякото, малко масло и счукания сухар...
Ориз с пилешко месо
Ориз с пилешко месо
1
Сложете 1/2 пиле в тенджера с вода и оставете да заври за около 1 час. След като пилето е готово, оставете го да поизстине и го обезкостете и...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 5
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: