Лесен Тутманик

Разгледай всички 58 подбрани съвети за лесен тутманик в Готвач.бг.
Лесен тутманик
Лесен тутманик
10
Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето. Прехвърлете сместа в намазнена тава. Изпечете тутманика в гореща фурна за ...
Лесен и вкусен тутманик
Лесен и вкусен тутманик
Продуктите се разбъркват добре и се омесва тесто, което да е меко. Разстила се в намазнена тава и се полива с отделно разбито яйце. Пече се в...
Лесен тутманик без точене
Лесен тутманик без точене
, олиото и водата. 7. По повърхността на бухналия тутманик направете дупчици с вилица - не много дълбоки. Бодвайте бавно и внимателно, защото при...
Бърз и лесен тутманик
Бърз и лесен тутманик
сиренето. Разстелете останалата мазнина отгоре. След като сложите тутманика във фурната, я включете на 180 градуса и печете до готовност....
Лесен и Икономичен Тутманик
Лесен и Икономичен Тутманик
Разбиваме яйцата и постепенно добавяме киселото мляко, в което сме сложили содата и сме изчакали да се развие. Добавяме другите съставки и...
Копишмиде – лесен тутманик по македонски
Копишмиде – лесен тутманик по македонски
1
процедирате и с останалите 10 топки тесто, в същия ред. Натиснете с длани добре тутманика отгоре и намажете с останалата мазнина. Нарежете го на...
Най-вкусният и лесен тутманик
Най-вкусният и лесен тутманик
В дълбока купа сложете тестото, разтопете свинската мас. Чукнете едното яйце и започнете да месите тестото, като по малко добавяте от маста...
Лесен тутманик във форма за кекс
Лесен тутманик във форма за кекс
2
ширина 3-4 см. Поставете рулцата в намазана с масло форма за кекс, като ги наредите едно до друго. Намажете тутманика с масло и...
Много лесен и вкусен тутманик с масло
Много лесен и вкусен тутманик с масло
Направете закваската, като в 100 мл от водата разтворите захарта и маята заедно с 1 с.л. от брашното, оставете на топло да втасва. През това...
Лесен тутманик с масло и сирене
Лесен тутманик с масло и сирене
жълтъка с 1 л олио или масло и 1 л вода. Намазваме и печем тутманика в предварително загрята фурна на 180 градуса....
Лесен тутманик с колбас, кашкавал и сирене
Лесен тутманик с колбас, кашкавал и сирене
В хладката вода се смесват маята и захарта. Оставя се 5 минути да се активира. Сипва се в дълбока купа, добавят се солта, яйцата, киселото...
Тутманик
Тутманик
Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: