Лесна Пита

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно лесна пита в Готвач.бг.
Лесна содена питаЛесна содена питаСипете содата в киселото мляко, добавете солта, захарта и олиото. Сипете в дълбок съд и замесете меко тесто, като постепенно добавяте брашното....
Лесна селска питаЛесна селска питаВ съд, в който ще месите, сложете прясното мляко, маята и захарта докато се получат балончета. След това добавете яйцата, олиото и оцета. Накрая...
Лесна пита ЦветеЛесна пита ЦветеСмесете пресятото брашно със солта, направете кладенче в средата и добавете шупналата мая със захарта и млякото, разбитите яйца (без единия жълтък...
Лесна ябълкова питаЛесна ябълкова питаСмесвате брашното със захарта и омекналото масло. Бъркате до получаване на хомогенна смес и тогава добавяте жълтъка и 3 с.л. вода. Направете...
Лесна и вкусна питаЛесна и вкусна питаЛесната и вкусна пита е готова....
Лесна крем пита с боровинкиЛесна крем пита с боровинкиЛесната крем питата с боровинки поръсете с пудра захар и гарнирайте със свежи боровинки. Добър апетит!...
Лесна и вкусна портокалова питаЛесна и вкусна портокалова питаПрез това време приготвяме сиропа, който трябва да е студен при заливане на лесната портокалова пита....
Лесна пита за всеки поводЛесна пита за всеки поводЛесната пита за всеки повод е готова....
Лесна крем пита с юфкаЛесна крем пита с юфкаПърво пригответе крема. Загрейте свареното прясно мляко. В кухненски робот разбийте жълтъците с фурмите, ванилиите, брашното и 100 мл от млякото....
Лесна крем пита с маслено тестоЛесна крем пита с маслено тестоПредлагам ви лесна крем пита в два варианта....
Лесна пита в кексова форма за начинаещиЛесна пита в кексова форма за начинаещиАктивирайте маята в 100 мл прясно мляко, 1 с.л. кафява захар и 1 с.л. брашно. Пресейте брашното направете кладенче, отделете единия жълтък за...
ПитаПитаПресяваме брашното и в него правим кладенче, където изсипваме останалите продукти. Доливаме хладка вода и замесваме тестото. Оставяме да престои,...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: