Лесни Дребни Сладки

Открий всички 74 подбрани съвети за лесни дребни сладки в Готвач.бг.
Дребни сладкиДребни сладкиВсяка сладка оваляйте обилно в орехи, кокос, слънчогледови семки и ги подредете в намаслена тава. Изпечете ги в умерена фурна до готовност....
Дребни шоколадови сладкиДребни шоколадови сладкиПодредете дребните шоколадови сладки на разстояние в тавичка застлана с хартия за печене и печете на 180 градуса за 15- 20 минути....
Новогодишни дребни сладкиНовогодишни дребни сладкиПечете празничните сладки в тава, постлана с хартия за печене, в предварително загрята на 150 градуса фурна за около 10-15 минути....
Дребни празнични сладкиДребни празнични сладкиИзвадете сладките и ги охладете. Слепете две по две сладките със сладко от ягоди. Оваляйте в кокосови стърготини. Поднесете....
Чешки Дребни СладкиЧешки Дребни СладкиОт всички съставки се замесва се меко тесто. Поставя се в шприц и се шприцоват различни форми на хартия за печене. Пече се на 180°C до бледо...
Дребни сладки охлювчетаДребни сладки охлювчетаПечете ореховите сладки в предварително загрята фурна на 170 градуса до готовност....
Дребни пържени сладкиДребни пържени сладкиПоднасяме сладките като предварително ги поръсваме с пудра захар или ги намазваме с конфитюр....
Селски дребни сладкиСелски дребни сладкиРазточва се кора с дебелина 1 см и се реже на дребни формички. Изпичат се в намазана тава в умерена фурна. Леко се поръсват с пудра захар....
Морковени дребни сладкиМорковени дребни сладкиПечем дребните сладки около 20 минути в гореща фурна....
Захаросани дребни сладкиЗахаросани дребни сладкиЗамесва се средно тесто от брашното, меко масло, крема сиренето, пудрата захар и ванилията. Прибавя се и лъжичка бакпулвер. Тестото да е гладко...
Фини дребни сладкиФини дребни сладкиПечем сладките в средно топла фурна 160-170 градуса до порозовяване. Още топли поръсваме с пудра захар....
Вкусни дребни сладкиВкусни дребни сладкиГотовите сладки се слепват по двойки със сладко и се поръсват с пудра захар....

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: