Лесни Скариди с Ориз

Открий всички 16 авторски предложения относно лесни скариди с ориз в Готвач.бг.
Ориз Басмати със скариди
. След като са готови, почистваме скаридите от люспите. Смесваме морските дарове с ориза със зеленчуци. Сервира се горещо. Мога ...
Ориз със скариди
1
. Добавете ориза и продължете да бъркате още няколко минути, докато той се сгорещи силно. Поднесете с поръсен зелен магданоз и предложете соев ...
Черен ориз със скариди
добавете скаридите. Оставете на котлона още 2-3 минути. Смесете продуктите за соса и залейте скаридите и зеленчуците. Добавете ...
Скариди с ориз
2
ориза, разбъркайте и долейте 2-3 чаши вода. Когато оризът е почти сварен добавете скаридите и оставете да къкрят така около 15 ...
Ориз със скариди и чушки
. Изпържете лука, прибавете нарязаните чушки, скаридите и пържете сместа, докато чушките омекнат. Прибавете ориза и пържете, като бъркате...
Ориз със скариди и яйца
запържваме до златисто ситно нарязания лук. Добавяме наситнените чушки и почистените скариди и пържим до омекване на зеленчуците. Сипваме и ...
Скариди с ориз и тиквички
ври, като се разбърква през няколко минути до готовност на ориза със скариди....
Ориз с домати и скариди
доматеното пюре, а минутка след това и отцеденият ориз. 4. Налива се горещия и прецеден бульон от скаридите, като се отмерва течността в ...
Скариди с Ориз на Фурна
долейте водичка - толкова, колкото изисква пропорцията за ориза, който използвате - около 2.5-3 части течност на 1 част ориз. Сложете...
Скариди с ориз и пилешко
2
Нарежете лука на ситно и го запържете заедно с моркова в зехтина. Разбъркайте и добавете нарязаното на жулиени филе, както и почистените скариди...
Скариди с ориз и чушки
скаридите към лука. Запържват се леко и се слагат доматеното пюре, водата, солта и черния пипер. След като кипне, се прибавя оризът. ...
Ориз с гъби и скариди
Сварете почистения и попарен ориз в подсолена вода до омекване. В 30 г масло и 1 с.л. олио изпържете размразените скариди, добавете дафиновия...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: