Лесни Сладки с Орехи

Открий всички 74 подбрани съвети за лесни сладки с орехи в Готвач.бг.
Орехови сладкиОрехови сладкиКъм разбитите със захарта на твърд сняг белтъци се прибавят смлените орехови ядки, размесени с канела....
Лесни Орехови БисквитиЛесни Орехови БисквитиПоловината от орехите смелете ситно, другата половина малко по-едро. Смесете ги в купа с пудрата захар и ванилиите....
Лесни орехови курабийкиЛесни орехови курабийкиОвалват се в захарта и орехите и се слагат в намаслена тава. Пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса до златисто....
Лесни орехови сладки за 45 минутиЛесни орехови сладки за 45 минутиПосипете със захар или орехи, и в предварително загрята фурна на 170 градуса изпечете сладките за около 25-30 мин. Приятно готвене!...
Постни Орехови СладкиПостни Орехови СладкиКъм сместа прибавяме орехите, бакпулвера, канелата и брашно, като всичко месим до получаването на меко тесто. Оформяме малки топчета....
Коледни орехови сладкиКоледни орехови сладкиРазделяме 1/3 от тестото и към него прибавяме орехите, канелата, какаото и другия жълтък....
Новогодишни орехови сладкиНовогодишни орехови сладкиОт сладкото се капва в средата на слепените сладки и се залепва по една орехова ядка. Новогодишните орехови сладки са готови....
Сладки орехови розичкиСладки орехови розичкиОт него късаме топчета колкото орех, всяко разточваме на малък кръг....
Вкусни орехови сладкиВкусни орехови сладкиДобавете орехите и канелата - ако не обичате канела, заменете я с ванилия или друг аромат, който обичате. Разбъркайте внимателно с шпатула....
Нежни Орехови СладкиНежни Орехови СладкиИзпечете сладките с орехи за около 15-18 минути....
Сладки орехови квадратиСладки орехови квадратиОстаналата захар се карамелизира, добавят се орехите, нарязани на едро, останалото масло и всичко се разбърква....
Орехов сладкишОрехов сладкишНепосредствено преди печене, към сместа се добавят орехите, като се разбърква внимателно. Печете в умерено загрята фурна на 200 градуса....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: