Лесно Тесто за Хляб

Открий всички 12 избрани предложения относно лесно тесто за хляб в Готвач.бг.
Тесто за хляб
Тесто за хляб
, ако се притисне с длан. Омесеното тесто се слага в намаслена с растително масло купа и се покрива с кърпа. Оставя се да втаса встрани, докато ...
Бърз и лесен хляб
Бърз и лесен хляб
препече. Готовия бърз и лесен хляб извадете от фурната и напръскайте с вода, завийте с фолиото за 10 минути да се задуши, след което ...
Лесен Плосък Турски Хляб
Лесен Плосък Турски Хляб
топчета тесто. За намазване на плоския хляб разбърквате хубаво всички съставки и намазвате хлебчетата отгоре. Поднасят се топли....
Лесна баница от стар хляб
Лесна баница от стар хляб
Дъното на тавата (ползвам кръгла 32 см) се намазва с олио, но ако предпочитате, може и с масло или маргарин. Нареждат се филийките (при мен се...
Лесен хляб със семена
Лесен хляб със семена
). Застелете продълговата форма за кекс с хартия за печене. Изсипете тестото и оставете да втаса, докато утрои обема си. По желание може да...
Лесен хляб с тахан
Лесен хляб с тахан
печете до готовност /около 25-30 мин./ Оставете хляба да изстине и консумирайте с удоволствие....
Лесен хляб в хлебопекарна
Лесен хляб в хлебопекарна
В кошницата на хлебопекарната се сипва водата. Изсипва се бялото брашно, после ръженото, солта и най-отгоре маята. Пече се с програма за пълнозърнест ...
Хляб
Хляб
1. Замесете тесто по еднофазен (директен) начин от разбитите яйца, леко затоплените млека, захарта, солта и маята /размита в затопленото прясно...
Лесни солени мъфини от хляб
Лесни солени мъфини от хляб
Нарязваме филиите хляб на 3 или 4 (в зависимост от хляба, ако е с квадратни филии - на 4) и ги подреждаме в намаслени формички за крем карамел...
Лесен пълнозърнест хляб в хлебопекарна
Лесен пълнозърнест хляб в хлебопекарна
хляб и оставяме сама да си свърши работата. След като приключи програмата изваждаме хляба и го оставяме да изстине....
Ароматен хляб, лесен за разчупване
Ароматен хляб, лесен за разчупване
тесто (около 7 минути). Поставяте тестото в намазнена купа и покривате отново да престои на стайна температура за поне час или докато ...
Да си направим тесто за хляб
Да си направим тесто за хляб
6
различно количество мая, според това колко бързо искате да „втаса“ тестото. Ако обаче попрекалите с маята има опасност след изпичането хлябът ...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: