Лецитин Начин на Употреба

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за лецитин начин на употреба в Готвач.бг.
ЛецитинЛецитинНачин на употреба на лецитин Приема се по 1 с.л. гранули, смесена с кисело или прясно мляко, или сок, 2 пъти на ден....
Как се употребява лецитин?Как се употребява лецитин?Освен своите ползи за активно спортуващите, лецитинът има и редица други ползи за здравето....
Генномодифицираният лецитин е скрита отрова!Генномодифицираният лецитин е скрита отрова!И по-точно, става въпрос за генномодифицирания соев лецитин....
Проблеми с усвояването на лецитинПроблеми с усвояването на лецитинПрепоръчителната доза лецитин е 5000 мг дневно....
Кулинарна употреба на резенеКулинарна употреба на резенеИма два вида култивирано резене, чиято употреба се различава. То бива луковично и обикновено. Обикновеното резене се използва най-често....
Кулинарна употреба на амарантКулинарна употреба на амарантПрез последните години все повече се говори за здравословно хранене и специалистите се присещат за отдавна забравени продукти, които са били ценени...
Кулинарна употреба на физалисКулинарна употреба на физалисКулинарната употреба на физалис се състои най-вече в декорирането на торти, сладкиши и кремове, както и за украсата на плодови салати и коктейли...
Кулинарна употреба на тефКулинарна употреба на тефРазбърква се, оставя се за около 5 минути да поеме водата и е готов за употреба....
Кулинарна употреба на суроваткатаКулинарна употреба на суроваткатаМлечната суроватка или т. нар. цвик е често подценявана и смятана за отпадъчен продукт. Истината е, че тя може да използва изключително успешно както...
Кулинарна употреба на шафранКулинарна употреба на шафранЕдно от основните правила при употребата на шафран, е пестеливото му използване....
Кулинарна употреба на хрянКулинарна употреба на хрянХрянът представлява многогодишно растение от семейство Кръстоцветни. Разпространението му у нас е доста широко. Той се открива както като бурен, така...
Кулинарна употреба на пармезанКулинарна употреба на пармезанВкусното италианско сирене има доста по-различен вкус от нашето българско сирене. Препоръчително е да купувате парче пармезан, което да стържете...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: