Лецитин Начин на Употреба

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за лецитин начин на употреба в Готвач.бг.
Как се употребява лецитин?
Как се употребява лецитин?
Лецитинът е изключително полезна добавка, която може да се приема от онези хора, които силно са ограничили приемът на мазнини в храната и...
Лецитин
Лецитин
еритроцити и хемоглобин. Начин на употреба на лецитин Приема се по 1 с.л. гранули, смесена с кисело или прясно мляко, или сок, 2 пъти на ...
Защо е вреден соевият лецитин?
Защо е вреден соевият лецитин?
1
семки, яйцата, фъстъци и соя дори е полезен за организма. Соевият лецитин може да се приема и като хранителна добавка. Неговата употреба...
Генномодифицираният лецитин е скрита отрова!
Генномодифицираният лецитин е скрита отрова!
Соевият лицетин е една от най-често срещаните субстанции в шоколадовите изделия. И по-точно, става въпрос за генномодифицирания соев лецитин...
Кулинарна употреба на шамфъстък
Кулинарна употреба на шамфъстък
Шамфъстъкът представлява ниско храстовидно дърво. Преди много години се култивира в Азия, след което бива пренесено в Средиземноморието...
Кулинарна употреба на Асафетида
Кулинарна употреба на Асафетида
Асафетида представлява екзотична индийска подправка. Тя е популярна както със своите богати вкусови качества, така с лечебните си свойства. От...
Кулинарна употреба на Проволоне
Кулинарна употреба на Проволоне
Проволоне е италианско сирене, което се предлага в най-различни форми – като пита, цилиндър, във вид на статуетки или на бутилка. То е...
Кулинарна употреба на маниока
Кулинарна употреба на маниока
1
Маниоката е вечнозелен храст, чиито богати на нишесте корнеплоди, които приличат на големи дълги картофи, хората от хилядолетия са използвали...
Кулинарна употреба на спелта
Кулинарна употреба на спелта
Спелтата е сорт жито, познат още като житото на фараоните. Въпреки че тази култура била позната още в Древен Египет, най-много находки...
Кулинарна употреба на Гауда
Кулинарна употреба на Гауда
1
Сиренето гауда е вкусно жълто сирене с дупки и тънка коричка. Това сирене се смята за едно от най-изисканите заради мекия си вкус с орехов...
Кулинарна употреба на Камамбер
Кулинарна употреба на Камамбер
Камамберът е меко и мазно френско сирене, което е покрито с фина коричка от благородна бяла плесен. Камамберът много често може да се сбърка със...
Кулинарна употреба на амарант
Кулинарна употреба на амарант
През последните години все повече се говори за здравословно хранене и специалистите се присещат за отдавна забравени продукти, които са били...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: