Ликьор от зелени орехи

Ликьор от зелени орехи

0

, пресипваме в бутилки или буркани. Готовата смес може да се консумира. Препоръка: Колкото повече престоява толкова по-хубав става. Този вид ликьор от...

1

Ликьор от Орехи

Разгледай всички 12 избрани предложения относно ликьор от орехи в Готвач.бг.
Ликьор от орехи

Ликьор от орехи

Ореховите ядки ги заливаме с ракията и добавяме канелата. Всичко това оставяме да престои за 40 дни на тъмно. След това добавяме захарта и когато се стопи, ликьорът се прецежда и го наливаме в бутилки....

Домашен орехов ликьор

Домашен орехов ликьор

2

около 2 месеца (колкото повече стоят, ликьорът става по-хубав). След това течността се прецежда в тензух и се прибавя захарта. Отново...

Бананов ликьор

Бананов ликьор

10 дни до 1 месец. Хубавият ликьор трябва да отлежи. Поднасяйте самостоятелно с бучки лед или като съставка към различни коктейли. Ароматен и...

Какаов ликьор

Какаов ликьор

7

. Ликьорът се оставя на хладно за седмица или две. После сипваме по чашка за релакс или черпим скъпи гости!...

Шоколадов ликьор

Шоколадов ликьор

1

Натрошете шоколада на ситно и го сложете в алкохола заедно със вътрешността на ваниловата шушулка и го оставете да престои така 7 дни...

Бадемов ликьор

Бадемов ликьор

1

дни водката от бутилката се прецежда и се смесва със захарния сироп. Ликьорът се разпределя в бутилки и се оставя за 2 месеца на тъмно и хладно. След това може да се консумира....

Ментов ликьор

Ментов ликьор

седмица прецедете и прибавете сироп, сварен от водата и захарта. Оставете ликьора да отлежи 2-3 седмици....

Портокалов ликьор

Портокалов ликьор

6 седмици се вади торбичката. Течността се прецежда и така приготвеният портокалов ликьор се разпределя в бутилки....

Боровинков ликьор

Боровинков ликьор

Намачкайте боровинките с вилица. Сложете ги в буркан, а към тях добавете лимоновата кора, карамфила и водката. Затворете буркана добре и го...

Яйчен ликьор

Яйчен ликьор

1

Разбиват се в продължение на 30 минути 3-те жълтъка с пудрата захар, след което се прибавя прясното мляко, ванилията и коняка или спирта. Яйчният ликьор е готов за поднасяне и се консумира веднага!...

Ягодов ликьор

Ягодов ликьор

1

на студено и тъмно място, като през известно време го разклащаме. След това филтрираме съдържанието и полученият ликьор наливаме в стъклени бутилки. Съхраняваме на хладно....

3
Общо 5 гласували
5 2
4 0
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: