Лимонов Крем

Прегледай всички 74 избрани предложения за лимонов крем в Готвач.бг.
Лимонов кремЛимонов кремРазбиваме жълтъците с 4 с.л. захар, прибавяме ситно настъргана кора от половин лимон, сока от 2 лимона и продължаваме да бием....
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремИзстиналият лимонов крем се разбива добре с по-голямата част от сметаната, останалата се запазва за украса....
Английски лимонов кремАнглийски лимонов кремКремът се вари на водна баня. Затопля се, като се разбърква от време на време, докато маслото не се разтопи, а захарта не се разтвори....
Желиран лимонов кремЖелиран лимонов кремПостепенно се прибавят половината сок от лимона, кората от целия лимон и желатина /предварително накиснат в студена вода и разтворен в 2 с.л. гореща...
Студен лимонов кремСтуден лимонов кремЯйцата се разбъркват с виното и 250 мл. вода, прибавя се захарта с лимоновия сок и се бие на много тих огън до получаване на крем (сместа не трябва...
Лимоново-портокалов кремЛимоново-портокалов кремЛимонът също се изстисква. Нишестето разтваряме в лимоновия сок....
Лимонова крем-супаЛимонова крем-супаПилешкият бульон се оставя заври заедно с маслото. Лимоните се обелват и месестата част се пасира в блендер, след което се прибавя в бульона....
Милфьой с лимонов кремМилфьой с лимонов кремНаправете си лимоновия крем. В тенджерка налейте млякото....
Лесен английски лимонов кремЛесен английски лимонов кремПолучава се гъст крем, който разсипваме в чашки и поставяме в хладилника за няколко часа....
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов кремРазрежете еклерите през средата и ги напълнете с готовия крем. В малка касеролка сложете сока от лимон, захарта и кората от лимон....
Млечен желиран лимонов кремМлечен желиран лимонов кремУкрасете лимоновия крем с разбитата с останалата захар сметана и оставете чашите в хладилника....
Сладкиш с лимонов кремСладкиш с лимонов кремПриготвя се крема като се разбива киселото мляко с 1 ч.ч. захар, сока на половин лимон и настърганата лимонова кора....

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: