Луканка

Луканка

0

тежестта се увеличава всеки път. Най-доброто време за приготвянето на домашната луканка е кусната есен и началото на зимата. Съхраняват се на сухо...

1

Луканка от Сърна

Открий всички 29 авторски предложения за луканка от сърна в Готвач.бг.
Сърнешко печено

Сърнешко печено

Одирате месото с помоща на нож, измивате и подсушавате. Шпиковате със сланината, овкусявате със сол и пипер от всички страни и запържвате добре в...

Печено сърнешко бутче

Печено сърнешко бутче

сърнешко бутче с чесън и сланина, намазваме обилно с масло и слагаме в подходяща тавичка да печем в умерена фурна. По време на печенето на няколко...

Запеканка със сърнешко

Запеканка със сърнешко

Картофите се нарязват едри на кубчета. Лукът се нарязва на полумесеци. Доматите се дробят на едри кубчета. Сърнешкото се накълцва на ситно...

Сърнешко месо с маслини

Сърнешко месо с маслини

Смесвате продуктите за марината като зеленчуците режете на средно големи парчета, сварявате всичко заедно за 10 минути и след като изстине...

Сърнешко в тиква

Сърнешко в тиква

Добре почистеното месо се накисва с вода, малко оцет и една глава зрял лук, като лукът се натиска цял с длан, след което се обелва и нарязва на...

Сърнешко в гювеч

Сърнешко в гювеч

1

вари 10 минути. След като изстине, нарязаното сърнешко се маринова в нея 1 ден или, ако имате възможност - 2 дни. Попарете арпаджика във...

Сърнешко с гъби

Сърнешко с гъби

Кипнете всички продукти за маринатата и след като се поохлади, накиснете нарязаното на едри парчета сърнешко в нея за 1 нощ или най-малко за 2-3...

Сърнешко с картофи

Сърнешко с картофи

Сърнешкото месо се надробява на не много малки парчета, слагат се в тенджера, долива се вода и се оставя да заври около 30 мин. След това се...

Кюфтета от сърна

Кюфтета от сърна

1

Изкиснете месото от сърна, измийте го под течаща вода, нарежете го на парчета и го смелете на кайма със сланината в машинка за мелене на месо...

Пълнен бут от сърна

Пълнен бут от сърна

2

Сварете марината за дивеч за 5-10 минути марината от водата, оцета, 1/2 л вино, нарязани едро морков и 1/2 глава лук, дафинови листа...

Печен бут от сърна

Печен бут от сърна

1

Вземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист. Заливаме с кипящ...

4.3
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: