Лучена Яхния с Гъби

Открий всички 36 избрани предложения за лучена яхния с гъби в Готвач.бг.
Лучена яхния с гъби
2
пипер и мащерка и оставяме да се задушават. Гъбите почистваме и нарязваме на жулиени. Добавяме ги към зеленчуковата смес, поръсваме с малко сол...
Лучена яхния
на вкус и залейте с топла вода. Яхнията се вари до готовност и като стане готова, се слагат останалите подправки, а и може да добавите и 1 ...
Лучена яхния по селски
Лукът се измива и нарязва на полумесеци. Морковите също, но се рендосват - трябва да са тънко нарязани. След това ги запържваме в тиган до...
Лучена яхния с пилешко
Месото се обезкостява и нарязва на хапки, запържва се в мазнината докато побелее. Изважда се и в същата мазнина се запържва почистеният и нарязан...
Лучена яхния с кюфтета
прибавя към яхнията, за да се посгъсти. Прибавяме магданоза - 5 мин. и се снема от котлона....
Пилешка лучена яхния
3
подправките на вкус. Захлупете яхнията и оставете за 20 мин да къкри на средна температура до изпаряване на половината течност. Накрая сложете ...
Постна лучена яхния
Почистваме и измиваме зеленчуците, рендосваме доматите и моркова. Нарязваме на ситно лука и чушката. Всички продукти прехвърляме в тенджера...
Лучена яхния със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязания на полумесеци лук и морковите, нарязани на колелца. Сипете малко вода и...
Лучена яхния с пиле
1
Нарязвате лука на тънки филийки, а чушките - на ивички, Счуквате чесъна с малко сол. Обелвате доматите и ги настъргвате с ренде. Нарязвате...
Лучена яхния с телешко месо
към лучената яхния. Готовата лучена яхния поръсваме със ситно нарязан магданоз. Добър апетит!...
Лучена яхния с пилешко месо
месо. Накрая разбивам 2-3 супени лъжици брашно с вода и наливам в яхнията. Варя до 5 минути. След като е готова, отстранявам дафиновия лист и ...
Лучена яхния със свинско месо
Ако е много тлъстичко месото не слагам мазнина. Нарязвам лукът на филийки, притривам го със черният пипер и солта. През това време кипвам...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: