Лучена Яхния с Кюфтета

Открий всички 21 избрани предложения за лучена яхния с кюфтета в Готвач.бг.
Лучена яхния с кюфтетаЛучена яхния с кюфтета
Нарязваме лука на полумесеци. Омесваме каймата с изчистения и измит ориз и черният пипер. Оформяме кюфтета, колкото малка глава лук, от...
Лучена яхнияЛучена яхния
на вкус и залейте с топла вода. Яхнията се вари до готовност и като стане готова, се слагат останалите подправки, а и може да добавите и 1 пилешки бульон....
Лучена яхния с пилешкоЛучена яхния с пилешко
Месото се обезкостява и нарязва на хапки, запържва се в мазнината докато побелее. Изважда се и в същата мазнина се запържва почистеният и нарязан...
Лучена яхния с гъбиЛучена яхния с гъби
2
В касерола се слага олио, колкото да покрие дъното. Лукът се обелва и се нарязва на полумесеци. Изсипва се в сгорещеното олио. Пиперът се...
Лучена яхния по селскиЛучена яхния по селски
Лукът се измива и нарязва на полумесеци. Морковите също, но се рендосват - трябва да са тънко нарязани. След това ги запържваме в тиган до...
Лучена яхния вместо пържолиЛучена яхния вместо пържоли
гореща, за да не се прекъсва процесът на готвене. Няма друг такъв аромат! Лучена яхния се поръсва с пресен магданоз....
Постна лучена яхнияПостна лучена яхния
Почистваме и измиваме зеленчуците, рендосваме доматите и моркова. Нарязваме на ситно лука и чушката. Всички продукти прехвърляме в тенджера...
Пилешка лучена яхнияПилешка лучена яхния
3
подправките на вкус. Захлупете яхнията и оставете за 20 мин да къкри на средна температура до изпаряване на половината течност. Накрая сложете нарязан на ситно магданоз и наситнен чесън....
Лучена яхния със свинскоЛучена яхния със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязания на полумесеци лук и морковите, нарязани на колелца. Сипете малко вода и...
Лучена яхния с пилеЛучена яхния с пиле
1
Нарязвате лука на тънки филийки, а чушките - на ивички, Счуквате чесъна с малко сол. Обелвате доматите и ги настъргвате с ренде. Нарязвате...
Лучена яхния със свинско месоЛучена яхния със свинско месо
Ако е много тлъстичко месото не слагам мазнина. Нарязвам лукът на филийки, притривам го със черният пипер и солта. През това време кипвам...
Лучена яхния с пилешко месоЛучена яхния с пилешко месо
месо. Накрая разбивам 2-3 супени лъжици брашно с вода и наливам в яхнията. Варя до 5 минути. След като е готова, отстранявам дафиновия лист и добавям пресен магданоз. Източник: Беба Мънкова от Кулинарна мрежа...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: