Лютеница Апетитка

Лютеница Апетитка

1

се варят не повече от 10 минути. Оттегля се от котлона и се добавят чесънът и магданозът. Лютеницата се пресипва в бурканчета, коио се затварят и се стерилизират за 15 минути....

1

Лютеница Апетитка

Открий всички 24 подбрани съвети относно лютеница апетитка в Готвач.бг.
Домашна лютеница апетитка

Домашна лютеница апетитка

Доматите се измиват и се рендосват. Доматите се слагат в голяма тенджера и се слагат да заврят. Варят се докато водата се изпари и остане...

Апетитка

Апетитка

4

Изпукайте лютите чушки на котлона или във фурната, след което ги цепнете, като в горната си част нека останат цели. Почистете домата и...

Лютеница

Лютеница

1

Всички продукти ги почистваме. После се нарязват на ситно доматите и чушките. Лука го нарязваме на много ситно също. В дълбока тава се...

Панагюрска апетитка

Панагюрска апетитка

. Добавя се и сладкият червен пипер и отново се разбърква. Готовата апетитка се разпределя в чинии, гарнира се с пресен копър, магданоз или...

Заралийска апетитка

Заралийска апетитка

апетитката в бурканите и затворете стегнато с капачките. Стерилизирайте бурканите за 10мин след завиране. Съхранявайте на тъмно и прохладно място. По...

Мързелива апетитка

Мързелива апетитка

сиренето, накълцаните лук, чесън и люти чушлета, а накрая по желание се добавя и ситно нарязаният магданоз. Апетитката може да се поднесе като предястие, като салата или намазана на филийка. Добър апетит! ....

Пикантна Апетитка

Пикантна Апетитка

Тази апетитка може да се приготви в кухнята на газовия котлон. Патладжанът се обелва, нарязва се на кубчета и се залива със студена вода с една...

Печена лютеница

Печена лютеница

горещите изпечени домати и започнете да стривате, доливайки зехтин. Не пестете зехтина, но внимавайте да не направите лютеницата прекалено мазна...

Айвар лютеница

Айвар лютеница

Изпечете чушките и патладжаните, които трябва да са приблизително равни количества. Обелете ги, като отстраните и дръжките/семките. Загрейте...

Старозагорска лютеница

Старозагорска лютеница

3

и солта. Оставете сместа да престои няколко часа. След това старозагорската лютеница е готова за консумация....

Люта лютеница

Люта лютеница

Смелете суровите зеленчуци и получената смес изсипете в тава, която сложете във фурната. Когато сокът се поизпари добавете оцета, олиото...

3
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: