Люти Чушки за Буркани

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за люти чушки за буркани в Готвач.бг.
Печени люти чушки в бурканПечени люти чушки в бурканНапълнете буркана с чушки, като притискате, докато чушките се облеят с оцета. Добавете от чесъна и затворете буркана....
Люти Чушки Бяла Шипка в БурканиЛюти Чушки Бяла Шипка в БурканиПодреждат се чушките в буркана и се налива вода догоре. Завинтва се с капачка и се разтръсква бурканът....
Люти чушки и моркови в бурканЛюти чушки и моркови в бурканЧушките се напукват съвсем леко на котлона. Оставят се да изстинат за да заемат по-малко място в буркана....
Печени люти чушки в буркани за зиматаПечени люти чушки в буркани за зиматаСлед като изстинат, се пълнят в буркани. Разкошни пукани люти чушки в буркани за зимата....
Люти чушкиЛюти чушкиЗапечените люти чушлета се слагат в разтвора от продуктите описани по - горе, след което се изваждат, прибавя им се нарязан магданоз, чесън и настъргани...
Консервирани люти чушкиКонсервирани люти чушкиЛютите чушки се измиват и се нареждат в бурканите. Слага се по едно малко стръкче копър и се долива вода....
Пълнени люти чушкиПълнени люти чушкиСлед това чрез пош рапределете сместа в разполовените чушки. Всяка от чушките увийте в парче бекон....
Пържени люти чушкиПържени люти чушкиПочистете лютите чушки, подкъсете им дръжките и ги изпържете в сгорещена мазнина....
Сушени люти чушкиСушени люти чушкиДобре почистете лютите чушки със съвсем леко влажен парцал, но в никакъв случай не ги мокрете....
Люта Шипка в БурканиЛюта Шипка в БурканиПълнят се бурканите плътно и се доливат със сиропа и се затварят с капачки. Готови са за консумация....
Сурови люти чушлета в бурканСурови люти чушлета в бурканСпоред количеството чушки определяме броя буркани, които ще са ни необходими - горе-долу 1 шепа чушлета за 1 бурканче....
Люти пукани чушки магданозлииЛюти пукани чушки магданозлииЛютите чушки се обелват от люспите, дръжките им се подкъсяват и всяка чушка се цепва с нож през средата....

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 5
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: