Манастирски гювеч със свинско

Манастирски гювеч със свинско

0

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...

1

Манастирски Гювеч

Разгледай всички 22 кулинарни идеи за манастирски гювеч в Готвач.бг.
Манастирски гювеч с месо

Манастирски гювеч с месо

Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...

Манастирски гювеч с агнешко месо

Манастирски гювеч с агнешко месо

. Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час. Десетина минути преди изваждането на ястието от фурната сложете и...

Гювеч с ориз по манастирски

Гювеч с ориз по манастирски

2

Лукът се почиства и наситнява. Ползвала съм блендер на няколко пулсации, за да се превърне в кубчета. Морковите се почистват и нарязват на...

Телешки гювеч по манастирски

Телешки гювеч по манастирски

4

Обезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода. Последователно се прибавят ситно...

Рибен гювеч по манастирски

Рибен гювеч по манастирски

Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина. След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на...

Манастирски Борш

Манастирски Борш

Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...

Пилешки дробчета по манастирски

Пилешки дробчета по манастирски

Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...

Кюфтенца по манастирски

Кюфтенца по манастирски

около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....

Варено петле по манастирски

Варено петле по манастирски

Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...

Боб чорба по манастирски

Боб чорба по манастирски

манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан магданоз. По желание се добавят червен и черен пипер на вкус....

Манастирска яхния

Манастирска яхния

Нарязвате на ситно лука, целината и моркова и ги задушавате в мазнината. Прибавяте целите главички арпаджик, ситно нарязаните гъби, зърната черен...

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: