Манастирски Гювеч

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за манастирски гювеч в Готвач.бг.
Манастирски гювеч със свинско
Манастирски гювеч със свинско
и доматите. Налейте около 600 мл вода, виното и добавете подправките. След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса ...
Манастирски гювеч с месо
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Гювеч с ориз по манастирски
Гювеч с ориз по манастирски
2
Лукът се почиства и наситнява. Ползвала съм блендер на няколко пулсации, за да се превърне в кубчета. Морковите се почистват и нарязват на...
Манастирски гювеч с агнешко месо
Манастирски гювеч с агнешко месо
. Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час. Десетина минути преди изваждането на ястието от фурната сложете и...
Телешки гювеч по манастирски
Телешки гювеч по манастирски
4
Обезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода. Последователно се прибавят ситно...
Рибен гювеч по манастирски
Рибен гювеч по манастирски
Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина. След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на...
Манастирски Борш
Манастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...
Имамбаялдъ по манастирски
Имамбаялдъ по манастирски
аромат при запичане на имамбаялдъта. Гювечът с ястието се поставя в студена фурна. Имамбаялдъ по манастирски се пече в силна фурна, ...
Пилешки дробчета по манастирски
Пилешки дробчета по манастирски
Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...
Кюфтенца по манастирски
Кюфтенца по манастирски
около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....
Варено петле по манастирски
Варено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Боб чорба по манастирски
Боб чорба по манастирски
манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан ...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: