Манастирски Гювеч

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за манастирски гювеч в Готвач.бг.
Манастирски гювеч със свинскоМанастирски гювеч със свинскоСлед десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути. Поръсете с нарязан магданоз....
Телешки гювеч по манастирскиТелешки гювеч по манастирскиОбезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода. Последователно се прибавят ситно нарязаният...
Рибен гювеч по манастирскиРибен гювеч по манастирскиИзмийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина. След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месоПочистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Манастирски гювеч от старите книгиМанастирски гювеч от старите книгиПри сервиране манастирският гювеч от старите книги се поръсва с магданоз....
Гювеч с ориз по манастирскиГювеч с ориз по манастирскиЛукът се почиства и наситнява. Ползвала съм блендер на няколко пулсации, за да се превърне в кубчета. Морковите се почистват и нарязват на кубчета...
Манастирски гювеч с агнешко месоМанастирски гювеч с агнешко месоПрехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....
Манастирски БоршМанастирски БоршИзмийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука, червеното...
Манастирска яхнияМанастирска яхнияНарязвате на ситно лука, целината и моркова и ги задушавате в мазнината. Прибавяте целите главички арпаджик, ситно нарязаните гъби, зърната черен...
Имамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирскиГювечът с ястието се поставя в студена фурна. Имамбаялдъ по манастирски се пече в силна фурна, докато остане на мазнина....
Гъби по МанастирскиГъби по МанастирскиПочистваме, измиваме и нарязваме пресните горски манатарки на едро, ако има и по-дребни, ги оставяме цели. Намазваме дъното на огнеупорен съд (...
Гълъби по манастирскиГълъби по манастирскиИзмиваме и почистваме гълъбите. Подправяме ги със сол и черен пипер отвън и отвътре. Изпържваме ги в олио, като ги обръщаме от всички страни,...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: