Марина за Див Заек

Открий всички 24 кулинарни идеи за марина за див заек в Готвач.бг.
Марината за Див ЗаекМарината за Див Заек
минути. Оставяме я да изстине и заливаме почистения и измит заек. Държим 24 часа. Обръщаме от време на време....
Папаска с див заекПапаска с див заек
около 15 минути, зависи колко е млад заекът. Готово ястието се сваля от котлона, поръсва с брашното и се слага капакът, докато се поеме брашното...
Див заек капамаДив заек капама
1
Почистеното и предварително накиснато във вода заешко месо измивате, отцеждате, нарязвате на парчета и варите в малко количество вода. Като...
Маринован заекМаринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...
Пълнен див заекПълнен див заек
1
Заекът се маринова по възможност няколко часа с вода, оцет, лук и черен пипер. Ако е замразяван, може да не се маринова, а се натрива с оцет и...
Див заек със зеленчуциДив заек със зеленчуци
Заека се маринова със подправките, виното и част от олиото, за около 1:30-2:00 ч. После се запържва за малко, за да се запечата. Всички...
Маринован заек по кубинскиМаринован заек по кубински
нарязаното на порции заешко и отгоре се залива с марината, поставя се и дафиновия лист. Покрива се и се оставя да се маринова за 12 часа. Заешкото...
Маринован и задушен заекМаринован и задушен заек
В тенджера слагаме всички продукти за маринатата и ги кипваме. Оставяме я да изстине и с нея заливаме месото, което предварително сме нарязали на...
Задушен див заек по италианскиЗадушен див заек по италиански
няколко минути добавете месото, сотирайте добре и налейте виното от маринатата. Гответе задушения див заек по италиански на слаб огън, докато...
Пълнен див заек на фурнаПълнен див заек на фурна
целина и счуканите орехи. Зашийте заека, изпържете го хубаво в горещото олио, сложете го в керамичен съд с капак, залейте пълнения заек с виното...
Френско предястие от див заекФренско предястие от див заек
Месото се разрязва на 8 парчета, слага се в тенджера със студена вода и се вари до омекване на месото на среден огън. След това месото се смила...
Мусака от див заек с макарониМусака от див заек с макарони
1
Сваряваме в подсолена вода макароните, като слагаме капка олио за да не залепнат. Отцедените макарони попарваме с масло. В отделен съд...

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: