Маринована хамсия

Маринована хамсия

2

добре покрити със зехтин. Затворете ги и ги съхранявайте в хладилника. От 2 кг хамсия излизат 2 буркана....

1

Маринована Хамсия

Разгледай всички 8 кулинарни идеи относно маринована хамсия в Готвач.бг.
Маринована хамсия по средиземноморски

Маринована хамсия по средиземноморски

. Магданоза накълцайте и разпределете отгоре. Така хамсията може да издържи до 2-3 седмици в хладилника и да разполагате със свежо мезе по всяко време...

Маринована Черноморска хамсия

Маринована Черноморска хамсия

Хамсията се почиства внимателно (отделят се и главата, и гръбначната кост). Получените филета се слагат в купа и се разбъркват с морската сол...

Хамсия на фурна

Хамсия на фурна

Почистете рибата под силна струя студена вода. Отстранете главите и вътрешностите на рибките и ги посолете. Подредете осолените рибки в...

Пилаф с риба хамсия

Пилаф с риба хамсия

Рибките се изчистват от главите и гръбначната кост, посоляват се, поливат се със сока на лимона и се оставят на хладно. Оризът се почиства...

Хамсия в ябълкова марината

Хамсия в ябълкова марината

2

, която да свързва двете филенца. Измийте всяка рибка старателно под течаща вода. 2. Почистените филета от хамсия подредете в удобен съд и залейте...

Салата от хамсия с лук

Салата от хамсия с лук

Хамсията се почиства от главата, опашките и вътрешности и трябва да остане около 600 г в готов вид. Накисва се във вода с оцет за около час и...

Хамсия с бяло вино в гювеч

Хамсия с бяло вино в гювеч

Посоляваме почистената риба и я поставяме в глинен съд. Нарязваме лука на колелца и го нареждаме върху рибата. Подправяме със ситно...

4.8
Общо 5 гласували
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: