Маринован Зарган

Маринован Зарган

0

Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за...

1

Маринован Зарган

Прегледай всички 12 избрани предложения за маринован зарган в Готвач.бг.
Пържен Зарган

Пържен Зарган

7

Почистваме и измиваме рибата. Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана. Когато олиото е сгорещено, овалваме...

Черноморски зарган на тиган

Черноморски зарган на тиган

2

Черноморския зарган е риба със силно източено и издължено тяло, наподобяващо змия. Челюстите са силно издължени напред и приличат на човка. По...

Запечен зарган с лимони и зеленчуково пюре

Запечен зарган с лимони и зеленчуково пюре

Почистете рибата от люспички и вътрешности. Измийте я обилно с вода и осолете със сол за 2-3 часа. Обелете картофите и ги сварете до пълна...

Атрактивна погача за Зарезан

Атрактивна погача за Зарезан

Затоплете млякото и сипете малко в купичка при маята и захарта, разбъркайте и прибавете брашно. Оставете на топло да се активира, разбийте...

Питка Трифон Зарезан

Питка Трифон Зарезан

От изброените продукти замесете тесто. Оставете да втаса и го разделете на 2 части. Едната част разточете (да не много тънко) и изрежете кръгчета...

Обреден хляб за Зарезан

Обреден хляб за Зарезан

1

От брашното, содата, киселото мляко, малко вино и малко сол омесете средно меко тесто. Разделете го на 3 части и ги оформете на питки...

Маринован патладжан

Маринован патладжан

8

Изберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите. Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се...

Маринован чернокоп

Маринован чернокоп

Рецептата е изпробвана и става много вкусна риба. Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем...

Маринован лук

Маринован лук

Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е...

Маринован паламуд

Маринован паламуд

1

Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...

Маринован джинджифил

Маринован джинджифил

покрива изцяло парченцата. Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....

3.3
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка: