Маринован Зарган

Прегледай всички 12 избрани предложения за маринован зарган в Готвач.бг.
Маринован Зарган
Маринован Зарган
Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за...
Пържен Зарган
Пържен Зарган
7
Почистваме и измиваме рибата. Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана. Когато олиото е сгорещено, овалваме...
Черноморски зарган на тиган
Черноморски зарган на тиган
2
Черноморския зарган е риба със силно източено и издължено тяло, наподобяващо змия. Челюстите са силно издължени напред и приличат на човка. По...
Запечен зарган с лимони и зеленчуково пюре
Запечен зарган с лимони и зеленчуково пюре
Почистете рибата от люспички и вътрешности. Измийте я обилно с вода и осолете със сол за 2-3 часа. Обелете картофите и ги сварете до пълна...
Атрактивна погача за Зарезан
Атрактивна погача за Зарезан
Затоплете млякото и сипете малко в купичка при маята и захарта, разбъркайте и прибавете брашно. Оставете на топло да се активира, разбийте...
Питка Трифон Зарезан
Питка Трифон Зарезан
От изброените продукти замесете тесто. Оставете да втаса и го разделете на 2 части. Едната част разточете (да не много тънко) и изрежете кръгчета...
Обреден хляб за Зарезан
Обреден хляб за Зарезан
1
От брашното, содата, киселото мляко, малко вино и малко сол омесете средно меко тесто. Разделете го на 3 части и ги оформете на питки...
Гаврос и зарган в кокосова панировка на фурна
Гаврос и зарган в кокосова панировка на фурна
Гаврос е дребна гръцка рибка, подобна на нашата черноморска цаца. Черноморският зарган е риба със силно източено и издължено тяло...
Памук погача за Трифон Зарезан
Памук погача за Трифон Зарезан
В малка купа се смесват сухата мая, прясното мляко, водата и захарта. Разбъркват се добре, след което се прибавят две-три супени лъжици брашно...
Маринован лук
Маринован лук
Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е...
Маринован джинджифил
Маринован джинджифил
покрива изцяло парченцата. Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован паламуд
Маринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка: