Маринован Зарган

Прегледай всички 12 избрани предложения за маринован зарган в Готвач.бг.
Маринован ЗарганМаринован Зарган
Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за...
Пържен ЗарганПържен Зарган
7
Почистваме и измиваме рибата. Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана. Когато олиото е сгорещено, овалваме...
Черноморски зарган на тиганЧерноморски зарган на тиган
2
Черноморския зарган е риба със силно източено и издължено тяло, наподобяващо змия. Челюстите са силно издължени напред и приличат на човка. По...
Запечен зарган с лимони и зеленчуково пюреЗапечен зарган с лимони и зеленчуково пюре
Почистете рибата от люспички и вътрешности. Измийте я обилно с вода и осолете със сол за 2-3 часа. Обелете картофите и ги сварете до пълна...
Маринован чернокопМаринован чернокоп
Рецептата е изпробвана и става много вкусна риба. Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем...
Маринован джинджифилМаринован джинджифил
покрива изцяло парченцата. Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован лукМаринован лук
Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е...
Маринован паламудМаринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...
Маринован патладжанМаринован патладжан
8
Изберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите. Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се...
Маринован заекМаринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...
Маринован пиперМаринован пипер
1
Добре измийте червените чушки и ги изтърбушете. Смесете в тенджера водата, оцета, олиото и захарта. Оставете да заврат. Пускайте по малко...
Маринован панджарМаринован панджар
Почистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани. Залива се със загрята до завиране...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: