Маринован Зарган

Прегледай всички 12 избрани предложения за маринован зарган в Готвач.бг.
Маринован ЗарганМаринован ЗарганЗаргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде....
Пържен ЗарганПържен ЗарганПочистваме и измиваме рибата. Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана. Когато олиото е сгорещено, овалваме рибата...
Черноморски зарган на тиганЧерноморски зарган на тиганСервирайте пържения зарган с резен лимон заедно с чаша бяло вино или бира....
Запечен зарган с лимони и зеленчуково пюреЗапечен зарган с лимони и зеленчуково пюреПочистете рибата от люспички и вътрешности. Измийте я обилно с вода и осолете със сол за 2-3 часа. Обелете картофите и ги сварете до пълна готовност...
Маринован чернокопМаринован чернокопРецептата е изпробвана и става много вкусна риба. Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем,...
Маринован лукМаринован лукПърво направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е сипана...
Маринован джинджифилМаринован джинджифилОставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован заекМаринован заекПочистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени...
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината,...
Маринован пиперМаринован пиперДобре измийте червените чушки и ги изтърбушете. Смесете в тенджера водата, оцета, олиото и захарта. Оставете да заврат. Пускайте по малко...
Маринован патладжанМаринован патладжанИзберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите. Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се отцедят...
Маринован панджарМаринован панджарПочистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани. Залива се със загрята до завиране...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: