Маринован Свински Врат на Фурна

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за маринован свински врат на фурна в Готвач.бг.
Свински вратСвински вратОпеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Шпикован свински вратШпикован свински вратПосле температурата на фурната се намалява на 180 градуса и вратът се пече около 1-1 1/3 часа....
Свински врат ветрилоСвински врат ветрилоСлага се да се пече в умерена фурна до полуготовност....
Пълнен свински вратПълнен свински вратПарчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче....
Печен свински вратПечен свински вратШпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат....
Пиян свински врат на фурнаПиян свински врат на фурнаСвинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см....
Печен свински врат на фурнаПечен свински врат на фурнаМесото без кост, както е цяло парче, се измива и подсушава. Отгоре с остър нож по цялата повърхност на месото се правят прорези с дълбочина 1 см,...
Ароматен свински врат на фурнаАроматен свински врат на фурнаКогато дойде време, слагаме в тава за печене, покриваме с фолио и слагаме да се пече първоначално за 10 минути на силна фурна - 220 С, след това...
Ветрило от свински вратВетрило от свински вратВземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Печен обезкостен свински вратПечен обезкостен свински вратСлед това извадете свинския врат от купата с марината и го сложете върху лука в тавата....
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемскиВръща се отново във фурната за още 30 мин без фолиото. След като е готово ястие, се изважда от фурната, охлажда се и се нарязва на филии....
Руло от Свински ВратРуло от Свински ВратНарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: