Ароматен свински врат на фурна

Ароматен свински врат на фурна

2

първоначално за 10 минути на силна фурна - 220 С, след това се намалява на 180 С, добавя се още малко от бирата(виното) и се пече за 1 час и 30 мин...

1

Маринован Свински Врат на Фурна

Разгледай всички 60 кулинарни идеи за маринован свински врат на фурна в Готвач.бг.
Печен свински врат на фурна

Печен свински врат на фурна

Месото без кост, както е цяло парче, се измива и подсушава. Отгоре с остър нож по цялата повърхност на месото се правят прорези с дълбочина 1 см...

Свински врат

Свински врат

5

градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....

Свински врат без кост на фурна

Свински врат без кост на фурна

месото в тавата. Цялата тава се покрива с алуминиево фолио. Печем в загрята фурна 200 градуса за 1 час. Сваляме фолиото и поръсваме отгоре с настърган кашкавал. Връщаме във фурната да се зачерви. Добър апетит!...

Свински врат на фурна с картофи

Свински врат на фурна с картофи

намажете обилно врата отвсякъде. Увийте с фолиото и оставете на хладно да се маринова за около 12 ч. Махнете фолиото и поръсете врата с останалите...

Свински врат на скара

Свински врат на скара

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате...

Ветрило от свински врат

Ветрило от свински врат

Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края. Аз нарязах на 12 парчета...

Свински врат с картофи

Свински врат с картофи

2

. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....

Свински врат с глазура

Свински врат с глазура

1

Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...

Свински врат със зеленчуци

Свински врат със зеленчуци

скилидки чесън и виното и се оставя на огън 10 мин. Ястието се прехвърля в гювече и се запича в силна фурна. Поръсва се с магданоз и се сервира с люта чушка....

Бавно печен свински врат

Бавно печен свински врат

Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...

Свински врат ветрило

Свински врат ветрило

се пече в умерена фурна до полуготовност. На същия брой парчета, колкото са разрезите върху месото, се нарязват кашкавалът и доматите на по...

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: