Маринован Свински Джолан

Прегледай всички 74 избрани предложения за маринован свински джолан в Готвач.бг.
Тайната на вкусния свински джоланТайната на вкусния свински джоланСвинският джолан е изключително апетитно ястие, стига да знаете как да си го приготвите....
Тайните на крехкия свински джоланТайните на крехкия свински джоланЗа да е още по-вкусен и крехък свинският джолан, преди приготвянето му той се маринова....
Как да сготвим свински джоланКак да сготвим свински джоланСвинският джолан има много вариации за готвене....
Тайните на перфектния свински джолан по баварскиТайните на перфектния свински джолан по баварскиДруг важен момент при приготвянето на свинския джолан е използването на гъша мас....
Свински джоланСвински джоланВземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон....
Маринован свински джолан в плик на фурнаМаринован свински джолан в плик на фурнаПликът с маринованите джолани се слага в тавичка, на дъното на която се налива около половин чаена чаша вода....
Колко време се пече свински джолан?Колко време се пече свински джолан?Там ще намерите и изпитани рецепти за свински джолан с подправки на фурна, свински джолан по немски и джолан по манастирски....
Осолен свински джоланОсолен свински джоланПровесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Сочен свински джоланСочен свински джоланСвинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
Печен свински джоланПечен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
Мариновани шишчета от джоланМариновани шишчета от джоланМесото се измива, подсушава и нарязва на малки парчета, подходящи за нанизване на дървени шишчета. Прехвърля се в подходяща купа и се залива обилно...
Маринован свински дробМаринован свински дробСложете свинския дроб в дълбок съд с вода и малко сода. Оставете за около час да се отцеди от кръвта. След това извадете и подсушете....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: