Маринован свински джолан в плик на фурна

Маринован свински джолан в плик на фурна

0

, заедно с клонките мащерка и розмарин, а след това се поставя в хладилник за минимум 12 часа. Пликът с маринованите джолани се слага в тавичка, на...

1

Маринован Свински Джолан

Прегледай всички 53 избрани предложения за маринован свински джолан в Готвач.бг.
Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Мариновани шишчета от джолан

Мариновани шишчета от джолан

Месото се измива, подсушава и нарязва на малки парчета, подходящи за нанизване на дървени шишчета. Прехвърля се в подходяща купа и се залива...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

7

Месото се измива и по повърхността му, от всички страни върху кожата, се правят леки разрези, колкото да се стигне до месото. В купичка се...

Чомлек със свински джолан

Чомлек със свински джолан

Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...

Свински джолан с картофи

Свински джолан с картофи

сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага...

Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...

Свински джолан с печурки

Свински джолан с печурки

Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...

Сочен свински джолан

Сочен свински джолан

на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...

3.7
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: