Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Мармалад от лук
Мармалад от лук
Разгледай всички
12
подбрани съвети относно
мармалад от лук
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от червен лук
Конфитюр
marcheva14
Нарязва се лукът на полумесеци и се задушава в мазнина докато омекне. Посолява се. В касерола се карамелизира захарта. Сваля се от огъня и се добавят...
Лук с портокалов конфитюр
Maria Toncheva
Лукът се покрива със студена вода. Зехтинът се загрява, добавя се захарта и се бърка до пълното ѝ разтваряне около 5 мин. Добавя се портокаловият...
Конфитюр с лук и вино
Rosi Stoyanova
Лукът се обелва и се нарязва на филийки. Маслото се разтопява със захарта на среден огън. Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с покрит...
Конфитюр от лук с вино
1
Rosi Trifonova
Лукът се обелва и се нарязва на филийки. Маслото се разтопява със захарта на среден огън. Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с покрит...
Сладък конфитюр с червен лук
Марина Норд
Горещият
конфитюр
се разпределя в сухи чисти буркани....
Мармалад с лук и зехтин
Нина Иванова
Нарежете лука на полумесеци и го сложете в дълбок тиган. Сложете зехтина и на умерено силен котлон и задушете лука. Когато лукът омекне, прибавете...
Сладко от червен лук
Храна за Душата
Загрейте зехтин в подходящ съд. Нарежете червения лук на тънки филийки. Сложете ги в съда с мазнината и добавете захарта. Оставете лука да...
Лук в сладко-кисел сос
1
Марина Норд
Лукът се сварява в подсолена вода, отцежда се и се обелва. Запържва се в загрятата мазнина. Добавят се дафиновите листа, карамфилчетата, захарта...
Паниран лук
3
Илияна Димова
Почистваме лука от люспите и нарязваме на кръгчета. Внимателно отделяме на слоеве. Получените лучени кръгчета слагаме в голяма цедка или гевгир...
Печен лук
2
Потребител#183012
Обелвате лука. Нареждате го в тава, като предварително го разрязвате на кръст и там го солите и наливате олио. Печете на 200 градуса за един...
Карамелизиран лук
6
Rosi Trifonova
Нарежете лука на тънки филийки, и го разделете на отделни полумесеци. Загрейте мазнината в тиган и сипете лука да се запържи, докато хване загар...
Пълнен лук
2
Rosi Stoyanova
Обеленият предварително лук се вари 15 минути в подсолена вода. Изважда се, вътрешността внимателно се отделя и се нарязва на ситно. Скилидката...
Сподели във Facebook
Рейтинг
4
Общо
4 гласували
5
0
4
4
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Бананов Мармалад
Шипков Мармалад
Мармалад Череши
Мармалад от Киви
Мармалад от Тиква
Мармалад от Круши
Мармалад от Бъзак
Мармалад от Касис
Руло с Мармалад
Мармалад от Шипки
Какво ново
‹
›
Етерично масло от ела - всички ползи
Колко време отнема смилането на храната?
Иван чай - най-здравословният чай на света
Хималайска Сол
4
Чай от брезови пъпки - ползи и приложение
Потогонни билки
От другите сайтове
Мармалад от Дренки
Мармалад от Къпини
Мармалад от Круши
Мармалад от Смокини
Курабийки с Мармалад
Лесен Ябълков Мармалад
Пурички с Мармалад
Торти с Мармалад
Пухкави Кифлички с Мармалад
Постни Сладки с Мармалад