Мармалад от лук

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно мармалад от лук в Готвач.бг.
Лук с портокалов конфитюр
Лук с портокалов конфитюр
Лукът се покрива със студена вода. Зехтинът се загрява, добавя се захарта и се бърка до пълното ѝ разтваряне около 5 мин. Добавя се...
Конфитюр от червен лук
Конфитюр от червен лук
Нарязва се лукът на полумесеци и се задушава в мазнина докато омекне. Посолява се. В касерола се карамелизира захарта. Сваля се от огъня и се...
Сладък конфитюр с червен лук
Сладък конфитюр с червен лук
, виното, оцетът и солта. Капакът се маха и сместа се вари на бавен огън при непрекъснато бъркане до сгъстяване. Горещият конфитюр се разпределя ...
Конфитюр от лук с вино
Конфитюр от лук с вино
1
Лукът се обелва и се нарязва на филийки. Маслото се разтопява със захарта на среден огън. Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с...
Конфитюр с лук и вино
Конфитюр с лук и вино
Лукът се обелва и се нарязва на филийки. Маслото се разтопява със захарта на среден огън. Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с...
Мармалад с лук и зехтин
Мармалад с лук и зехтин
Нарежете лука на полумесеци и го сложете в дълбок тиган. Сложете зехтина и на умерено силен котлон и задушете лука. Когато лукът омекне...
Сладко от червен лук
Сладко от червен лук
Загрейте зехтин в подходящ съд. Нарежете червения лук на тънки филийки. Сложете ги в съда с мазнината и добавете захарта. Оставете лука...
Лук в сладко-кисел сос
Лук в сладко-кисел сос
1
Лукът се сварява в подсолена вода, отцежда се и се обелва. Запържва се в загрятата мазнина. Добавят се дафиновите листа, карамфилчетата...
Пастет с пилешки дробчета и сладко от червен лук
Пастет с пилешки дробчета и сладко от червен лук
хладилника за няколко часа, докато маслото стегне напълно и образува характерния твърд слой върху пилешкия пастет. Гарнирайте охладения пастет със ...
Паниран лук
Паниран лук
3
Почистваме лука от люспите и нарязваме на кръгчета. Внимателно отделяме на слоеве. Получените лучени кръгчета слагаме в голяма цедка или...
Маринован лук
Маринован лук
Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е...
Пълнен лук
Пълнен лук
1
Обеленият предварително лук се вари 15 минути в подсолена вода. Изважда се, вътрешността внимателно се отделя и се нарязва на ситно...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: