Мармалад от лук

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно мармалад от лук в Готвач.бг.
Конфитюр от червен лукКонфитюр от червен лукНарязва се лукът на полумесеци и се задушава в мазнина докато омекне. Посолява се. В касерола се карамелизира захарта. Сваля се от огъня и се...
Лук с портокалов конфитюрЛук с портокалов конфитюрЛукът се покрива със студена вода. Зехтинът се загрява, добавя се захарта и се бърка до пълното ѝ разтваряне около 5 мин. Добавя се портокаловият...
Сладък конфитюр с червен лукСладък конфитюр с червен лукГорещият конфитюр се разпределя в сухи чисти буркани....
Конфитюр с лук и виноКонфитюр с лук и виноЛукът се обелва и се нарязва на филийки. Маслото се разтопява със захарта на среден огън. Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с покрит...
Конфитюр от лук с виноКонфитюр от лук с виноЛукът се обелва и се нарязва на филийки. Маслото се разтопява със захарта на среден огън. Прибавя се лука и се задушава 20 - 30 минути с покрит...
Мармалад с лук и зехтинМармалад с лук и зехтинНарежете лука на полумесеци и го сложете в дълбок тиган. Сложете зехтина и на умерено силен котлон и задушете лука. Когато лукът омекне, прибавете...
Сладко от червен лукСладко от червен лукЗагрейте зехтин в подходящ съд. Нарежете червения лук на тънки филийки. Сложете ги в съда с мазнината и добавете захарта. Оставете лука да...
Лук в сладко-кисел сосЛук в сладко-кисел сосЛукът се сварява в подсолена вода, отцежда се и се обелва. Запържва се в загрятата мазнина. Добавят се дафиновите листа, карамфилчетата, захарта...
Паниран лукПаниран лукПочистваме лука от люспите и нарязваме на кръгчета. Внимателно отделяме на слоеве. Получените лучени кръгчета слагаме в голяма цедка или гевгир...
Печен лукПечен лукОбелвате лука. Нареждате го в тава, като предварително го разрязвате на кръст и там го солите и наливате олио. Печете на 200 градуса за...
Маринован лукМаринован лукПърво направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки. Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е сипана...
Карамелизиран лукКарамелизиран лукНарежете лука на тънки филийки, и го разделете на отделни полумесеци. Загрейте мазнината в тиган и сипете лука да се запържи, докато хване загар...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: