Маслено Тесто за Ябълков пай

Открий всички 14 авторски предложения относно маслено тесто за ябълков пай в Готвач.бг.
Маслено тесто за пай
Маслено тесто за пай
5
тесто, като при нужда се добавят 1-2 с.л. вода. Готовото маслено тесто за пай се оформя в топка, увива се в фолио и се оставя ...
Маслен ябълков пай
Маслен ябълков пай
набодете на няколко места тестото, намиращо се на дъното. Изсипете и разпределете равномерно охладената ябълкова плънка в тавата и поръсете ...
Ябълков пай с козуначено тесто
Ябълков пай с козуначено тесто
студена фурна и я включете на 180 градуса. Печете оформения ябълков пай за около 40-45 минути до златисто кафяв цвят. Изпечения пай ...
Плодов пай с маслено тесто
Плодов пай с маслено тесто
Пресяваме тестото и към него добавяме нарязаното на парченца масло, яйце и ванилията. Месим докато не се получи гладко тесто. Ако е ...
Вишнев пай с маслено тесто
Вишнев пай с маслено тесто
От изброените продукти замесете маслено тесто и го оставете на хладно около 20 мин. В тавичка с подвижни стени оформете блата за пая...
Ябълков пай с масло
Ябълков пай с масло
1
нея настържете две почистени от кората ябълки и сипете останалата смес върху тях. Почистете и нарежете третата ябълка на тънки резени и...
Лесен ябълков пай с бутер тесто
Лесен ябълков пай с бутер тесто
2
. Когато са готови, котлонът се изключва и се снема. Разстила се единият лист бутер тесто върху тавичка, застлана с хартия за печене, като краищата...
Щрудел с маслено тесто и ябълки
Щрудел с маслено тесто и ябълки
Замесваме средно меко тесто от продуктите, след което го разделяме на две части. От тях разточваме две кори с диаметър 25-30 см. Едната...
Маслено тесто с франджипан и ябълки
Маслено тесто с франджипан и ябълки
съчетан с тъничка маслена кора, бадем и леко подсладени ябълки. Прекрасен десерт за есента, когато има толкова прекрасен плод като ябълките. ...
Ябълков пай
Ябълков пай
Последователно продуктите се объркват и се получава еднородна смес. Накрая се прибавят нарязаните ябълки. Пече се на 170 г за 30 мин. с ...
Маслено тесто
Маслено тесто
. Меси се бързо, за да се получи твърдо тесто. Трохите се събират и се оформят на топка. Увиват се в найлон и се изстудяват в хладилник за 1 ...
Универсално тесто за пай
Универсално тесто за пай
Пресейте брашното и го замесете с маслото, солта и разтворената сода във водата. Омесете го добре, увийте го в прозрачно фолио и го оставете...

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: