Маслено Тесто за Ябълков пай

Открий всички 14 авторски предложения относно маслено тесто за ябълков пай в Готвач.бг.
Маслено тесто за пайМаслено тесто за пай
5
тесто, като при нужда се добавят 1-2 с.л. вода. Готовото маслено тесто за пай се оформя в топка, увива се в фолио и се оставя да почине в...
Маслен ябълков пайМаслен ябълков пай
, декорирайте пая с тях. Печете ябълковия пай в предварително нагрята фурна на 170 градуса до златист цвят. Готовия пай поръсете с пудра захар....
Плодов пай с маслено тестоПлодов пай с маслено тесто
Пресяваме тестото и към него добавяме нарязаното на парченца масло, яйце и ванилията. Месим докато не се получи гладко тесто. Ако е необходимо...
Вишнев пай с маслено тестоВишнев пай с маслено тесто
От изброените продукти замесете маслено тесто и го оставете на хладно около 20 мин. В тавичка с подвижни стени оформете блата за пая...
Ябълков пай с козуначено тестоЯбълков пай с козуначено тесто
студена фурна и я включете на 180 градуса. Печете оформения ябълков пай за около 40-45 минути до златисто кафяв цвят. Изпечения пай обърнете в поднос и оставете да се охлади....
Ябълков пай с маслоЯбълков пай с масло
1
нея настържете две почистени от кората ябълки и сипете останалата смес върху тях. Почистете и нарежете третата ябълка на тънки резени и...
Лесен ябълков пай с бутер тестоЛесен ябълков пай с бутер тесто
2
. Когато са готови, котлонът се изключва и се снема. Разстила се единият лист бутер тесто върху тавичка, застлана с хартия за печене, като краищата...
Щрудел с маслено тесто и ябълкиЩрудел с маслено тесто и ябълки
Замесваме средно меко тесто от продуктите, след което го разделяме на две части. От тях разточваме две кори с диаметър 25-30 см. Едната...
Маслено тесто с франджипан и ябълкиМаслено тесто с франджипан и ябълки
съчетан с тъничка маслена кора, бадем и леко подсладени ябълки. Прекрасен десерт за есента, когато има толкова прекрасен плод като ябълките. Те са...
Ябълков пайЯбълков пай
Последователно продуктите се объркват и се получава еднородна смес. Накрая се прибавят нарязаните ябълки. Пече се на 170 г за 30 мин. с вентилатор. По желание се поръсва с пудра захар....
Маслено тестоМаслено тесто
. Меси се бързо, за да се получи твърдо тесто. Трохите се събират и се оформят на топка. Увиват се в найлон и се изстудяват в хладилник за 1 час....
Пай с бутер тестоПай с бутер тесто
1
. Прехвърлете ги в тенджера и сложете на котлона да се задушат, като добавите и меда. Намазнете леко тавичка и сложете 1 лист бутер тесто...

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: