Масловка Сушене

Разгледай всички 74 авторски предложения за масловка сушене в Готвач.бг.
МасловкаМасловкаГъбата е подходяща както за топлинна обработка, така и са консервиране и сушене....
Пържени масловкиПържени масловкиМасловките се почистват от кожицата и се измиват. Изстискват се лекичко от водата с ръка и се нарязват. В малко мазнина се запържва лукът, а след...
Сушене на зеленчуциСушене на зеленчуциСушенето на плодове и зеленчуци заинтригува все повече хора....
Масловки с мащеркаМасловки с мащеркаГъбите се измиват и се почистват от кожичката. Ако са едри, се нарязват на парчета. Ако са дребнички, се оставят цели. В тиган се загрява...
Супа от масловкиСупа от масловкиГъбите, лукът и спанакът се измиват и почистват. Нарязват се на дребно. В тенджера се слага масло. В него се задушава лукът, а след това и спанакът...
Съхраняване и сушене на гъбиСъхраняване и сушене на гъбиСлагате тавата във фурната на около 50 градуса и ги сушите около 5 часа....
Сушене на месо във фурнатаСушене на месо във фурнатаЕто на какво трябва да обърнете внимание, когато сушите месо в печката си. Избор на месо За сушене говеждо месо е най-подходящо....
Гъбена супа с масловкиГъбена супа с масловкиВ тенджера се загрява масло и в него се задушават нарязаните на дребно лук и гъби. Щом те омекнат, се добавят морковите и чушката. Налива се вода,...
Как да съхраните гъби Масловка за дългоКак да съхраните гъби Масловка за дългоСушене на масловки Нарежете гъбите на филийки....
Пълнени домати МаслинкаПълнени домати МаслинкаИзмиваме доматите, отрязваме капачетата им и ги издълбаваме с малка лъжичка. Пълнежа отделяме в купичка. Внимателно отрязваме малка част от долната...
Охлювчета с маслинкаОхлювчета с маслинкаВъв всяка лента слагаме обезкостена маслинка и навиваме като охлюв. Маслините могат да са зелени, черни, или такива с чушка....
Съхранение на сушени плодовеСъхранение на сушени плодовеЗа да се съхранят полезните качества на сушените плодове, те трябва да се съхраняват правилно....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: