Сполучлива Медена Туршия

Сполучлива Медена Туршия

0

В тази туршия няма определено количество на зеленчуците. Техният избор е по предпочитанията на домакинята. Зеленчуците се измиват и почистват...

1

Медена Туршия

Разгледай всички 12 избрани предложения относно медена туршия в Готвач.бг.
Медена туршия с камби

Медена туршия с камби

. Оставете сместа да заври. Подредете зеленчуците в буркан като ги редувате. Пуснете вътре таблетка аспирин, за да запазите туршията. Залейте с горещата марината до винта на буркана и затворете....

Супер Туршия

Супер Туршия

на туршията и е готова. Аз правя тази смесена туршия в пластмасовите кутии от сирене. В тях се събират по 6 литра вода или по 120 г сол в...

Туршия Цвети

Туршия Цвети

Камбите, морковите и корнишоните се нарязват - аз слагам 500 г камби, 500 г моркови, 500 г корнишони, 2.500 кг карфиол. Карфиолът се накъсва на...

Унгарска туршия

Унгарска туршия

Ситно нарязаните зеленчуци се посоляват и се поръсват със захар. Така престояват 12 часа на хладно, след което сокът се отцежда в съд и...

Стерилизирана туршия

Стерилизирана туршия

изстине. Марината се обърква с туршията, като остава да престои всичко 2-3 часа. Пълни се в бурканите до с достатъчно марина. Стерилизира се за 2-3 мин....

Дива туршия

Дива туршия

Зеленчуците се измиват, морковите се обелват и нарязват на кръгчета. Камбите се почистват от семената и нарязват на резенчета. Карфиолът се...

Редена туршия

Редена туршия

Камбите се измиват и нарязват на хапки. Морковите се обелват и режат на кръгчета, краставичките също се нарязват на колелца. Нарязват се листа...

Бърза туршия

Бърза туршия

10

Нарязваме зеленчука и го поръсваме със солта, олиото и захарта. Пускаме подправките. Оставяме сместа да почива 1 нощ и я пълним плътно в...

Шарена туршия

Шарена туршия

3

Всички продукти се нарязват и смесват. Посипват се със солта и захарта. Добавят се дафиновите листа, бахара и черния пипер. Заливат се с олиото и...

Сурова туршия

Сурова туршия

8

посоченото количество оцет и сол и оставете саламурата да изстине. На всеки литър вода добавете около 30-50 г сол. Водата се долива догоре и отгоре зеленчуците се затискат. След 10 дена суровата туршия е готова за консумация....

Пъстра туршия

Пъстра туршия

Всички зеленчуци предварително се почистват и нарязват на парчета, колелца. Карфиолът се раздробява на розички. За един компотен буркан...

4.7
Общо 6 гласували
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: