Медена Туршия

Разгледай всички 12 избрани предложения относно медена туршия в Готвач.бг.
Сполучлива Медена Туршия
Сполучлива Медена Туршия
В тази туршия няма определено количество на зеленчуците. Техният избор е по предпочитанията на домакинята. Зеленчуците се измиват и почистват...
Медена туршия с камби
Медена туршия с камби
. Оставете сместа да заври. Подредете зеленчуците в буркан като ги редувате. Пуснете вътре таблетка аспирин, за да запазите туршията. Залейте с ...
Туршия Цвети
Туршия Цвети
Камбите, морковите и корнишоните се нарязват - аз слагам 500 г камби, 500 г моркови, 500 г корнишони, 2.500 кг карфиол. Карфиолът се накъсва на...
Унгарска туршия
Унгарска туршия
Ситно нарязаните зеленчуци се посоляват и се поръсват със захар. Така престояват 12 часа на хладно, след което сокът се отцежда в съд и...
Дива туршия
Дива туршия
Зеленчуците се измиват, морковите се обелват и нарязват на кръгчета. Камбите се почистват от семената и нарязват на резенчета. Карфиолът се...
Редена туршия
Редена туршия
Камбите се измиват и нарязват на хапки. Морковите се обелват и режат на кръгчета, краставичките също се нарязват на колелца. Нарязват се листа...
Бърза туршия
Бърза туршия
10
Нарязваме зеленчука и го поръсваме със солта, олиото и захарта. Пускаме подправките. Оставяме сместа да почива 1 нощ и я пълним плътно в...
Стерилизирана туршия
Стерилизирана туршия
изстине. Марината се обърква с туршията, като остава да престои всичко 2-3 часа. Пълни се в бурканите до с достатъчно марина. Стерилизира се ...
Супер Туршия
Супер Туршия
на туршията и е готова. Аз правя тази смесена туршия в пластмасовите кутии от сирене. В тях се събират по 6 литра вода или по 120 г сол в...
Лучена туршия
Лучена туршия
бланшираните обелени лукчета. Оставят се поврат 2-3 минути и се изчаква туршията да изстине. Пресипва се в буркани и се допълва със зехтин. ...
Пъстра туршия
Пъстра туршия
Всички зеленчуци предварително се почистват и нарязват на парчета, колелца. Карфиолът се раздробява на розички. За един компотен буркан...
Чесън туршия
Чесън туршия
3
Подбира се напълно узрял чесън с оформени глави, обелва се и се отрязва стеблото на 3 - 4 см от главата. Изчистеният чесън се пуска за 2 - 3...

Рейтинг

4.7
Общо 6 гласували
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: