Месо във Фолио и Печено на Скара

Разгледай всички 30 авторски предложения за месо във фолио и печено на скара в Готвач.бг.
Месо във фолио, печено на скара
скара. Печете по 45 минути от всяка страна. Готовото свинско се реже на парчета и се поднася....
Печена риба на скара под фолио
скарата. Щом загрее добре, слагаме рибата и печем под фолио за 5 мин от всяка страна. Щом стане готова, в подходяща чиния слагаме ...
Печено агнешко във фолио
1
плътно с фолио и печете в предварително загрята на 250 г фурна за 30 минути. След това намалете градусите на 150 и печете още 120 ...
Печено руло във фолио
овкусеното месо и то се завива на руло, като успоредно с това се покрива и с алуминиево фолио. Така приготвеното руло се поставя в тава и ...
Печено пиле във фолио
фолиото и връщаме пилето обратно във фурната да го запечем. Печем до получаване на златиста коричка....
Месо във фолио
1
. Намажете обилно с останалата част от маринатата и го увийте добре в алуминиево фолио. Поставете месото в йенска тенджера и сложете да се ...
Печени във фолио зеленчуци
фолио. Овкусете със зехтин и хималайска сол. Свийте фолиото и опаковайте зеленчуците. Изпечете в загрята фурна на 200 градуса за около ...
Печен лук във фолио
2
алуминиево фолио. Всяка глава лук се разрязва на 4, без да се стига до основата. След това се правят още няколко разреза. Всяка глава лук...
Печен сафрид във фолио
Почистваме и измиваме добре рибата. Овкусяваме я със сол и черен пипер. Пълним с кромид лук и лимон. Увиваме я във фолио и печем ...
Овнешко месо във фолио
разпределяме равномерно сместа върху всички парчета фолио и завиваме добре във формата на пликче (ако е необходимо завързваме с конец) и ги...
Лаврак във фолио на скара
1
, нарязани на ситно. Завивате плътно в намазано с мазнина фолио и изпичате на умерено загрята скара. По желание може да сервирате със ...
Шаран във фолио на скара
скарата и я оставете да се пече, като периодично обръщате. По желание може да сервирате със сварени картофи и резени лимон....

Рейтинг

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: